Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyo2
tag
Minek akarod 800X600 ba futtatni? jó aza 1024X768-as felbontás
-
balco
aktív tag
asszem a biosban lehet olyat allitani, hogy hasznalja a nativ felbontast, vagy nyujtsa ki a kepet a kijelzore, de ha van hozza jo kis szoftverkorites, akkor abban is lehe valami kis setting...
-
sooony
csendes tag
UP!
-
drhatker
csendes tag
Up
-
drhatker
csendes tag
Nekem is hasonló problémám. Ráadásul az enyém 14'' SXGA (1400*1050) felbontású, így egy 800*600-as kép már szinte csak a képernyő 1/4-ét használja. Az ACOMP-nál azt mondták, hogy ez a LIGHT verzió sajátja, csak aza baj, hogy erre a vásárláskor nem figyelmeztettek, sőt egyetlen leírásban sem szerepel ez a kis hiányosság. Póbálom rávenni őket, a cserére, mert ráadásul van rajta egy jó pár pixelhiba.
Itt Bővebben: link már én is kérdezősködtem, de még nincs megoldás.
Ha valaki tud valamit, akkor én is várom a megoldást. -
biokill1
tag
Nekem is segítségr lenne szükségem, csak nem akartam új témát nyitni.
Tehát a problémám a következő. Gericom Blockbuster notim van. Ennek van beépített mp3 lejátszója. IEzen a képen jól látszik:
( az alján a touch pad alatt lévő gombok és a kijelző). Ez a beép mp3 lejátszó 2 dolgot tud. Ha megy a gép és benyomom az MP3 feliratú gombot, akkor elindul egy nagyon puritán mp3 lejátszó program. A másik dolog amit tud, hogyha a gép ki van kapcsolva és benyomom ugyan azt a gombot, akkor anélkül hogy bebootolna és bekapcsolna a monitor, képes lejátszani a C:\MP3 könyvtárba elhelyezett fájlokat, vagy a CDn lévő fájlokat. Ilyenkor a kijelzőn megjelenik egy sorszám, meg hogy hány percnél tart.
A gondom az lenne hogy a windows alatti program nagyon gagyin is néz ki, és nem is tud szinte semmit. Ezért arra gondoltam hogy nem tudtok olyan winamp plugint pl. ami alkalmassá teszi a gombokat winamp vezérlésére? Meg az is elég rossz, hogy kikapcsolva csak a c:\mp3 könyvtárból játszik le. mert nekem a c-n csak a rendszer van...
Minden segítséget előre is köszönök!
[Szerkesztve] -
biokill1
tag
Nekem akkor csinálja ezt az ATi 9600al szerelt Gericom noti, ha TVre van kötve. Ilyenkor ugye ki kell választani hogy melyik legyen a ''fő monitor'' és csak ezen megy a videó. Ezt a Beállítások, speciális gombra kattintva a Displays menüpont alatt találod meg. A laptop montitroja alatti zöld gombok közül az legyen benyomva, ami kör alakú. Nekem így ok a full screen.
[Szerkesztve] -
sooony
csendes tag
UP!
-
sooony
csendes tag
UP!
-
sooony
csendes tag
koszi, jo lenne tudni azert, hogy hol lehet atallitani!

-
Jam-Master J
aktív tag
-
sooony
csendes tag
Lenne egy kerdesem hozzatok. Van egy gericom hummer laptopom es az a problemam vele, hogy ha kepfelbontast valtok, akkor mondjuk 800x600- ba kisebb lessz a kep, nem lessz teljes kepernyos. az 1024x768 az teljes kepernyon megy, de a kisebb felbontasok mar kisebb negyzetben futnak! Ha tudtok, kerlek segitsetek!

Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Hutt C6 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest