- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Már az MSI-nek is van 500 Hz-es QD-OLED monitora
- Objektívek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyo2
tag
Minek akarod 800X600 ba futtatni? jó aza 1024X768-as felbontás
-
balco
aktív tag
asszem a biosban lehet olyat allitani, hogy hasznalja a nativ felbontast, vagy nyujtsa ki a kepet a kijelzore, de ha van hozza jo kis szoftverkorites, akkor abban is lehe valami kis setting...
-
sooony
csendes tag
UP!
-
drhatker
csendes tag
Up
-
drhatker
csendes tag
Nekem is hasonló problémám. Ráadásul az enyém 14'' SXGA (1400*1050) felbontású, így egy 800*600-as kép már szinte csak a képernyő 1/4-ét használja. Az ACOMP-nál azt mondták, hogy ez a LIGHT verzió sajátja, csak aza baj, hogy erre a vásárláskor nem figyelmeztettek, sőt egyetlen leírásban sem szerepel ez a kis hiányosság. Póbálom rávenni őket, a cserére, mert ráadásul van rajta egy jó pár pixelhiba.
Itt Bővebben: link már én is kérdezősködtem, de még nincs megoldás.
Ha valaki tud valamit, akkor én is várom a megoldást. -
biokill1
tag
Nekem is segítségr lenne szükségem, csak nem akartam új témát nyitni.
Tehát a problémám a következő. Gericom Blockbuster notim van. Ennek van beépített mp3 lejátszója. IEzen a képen jól látszik:( az alján a touch pad alatt lévő gombok és a kijelző). Ez a beép mp3 lejátszó 2 dolgot tud. Ha megy a gép és benyomom az MP3 feliratú gombot, akkor elindul egy nagyon puritán mp3 lejátszó program. A másik dolog amit tud, hogyha a gép ki van kapcsolva és benyomom ugyan azt a gombot, akkor anélkül hogy bebootolna és bekapcsolna a monitor, képes lejátszani a C:\MP3 könyvtárba elhelyezett fájlokat, vagy a CDn lévő fájlokat. Ilyenkor a kijelzőn megjelenik egy sorszám, meg hogy hány percnél tart.
A gondom az lenne hogy a windows alatti program nagyon gagyin is néz ki, és nem is tud szinte semmit. Ezért arra gondoltam hogy nem tudtok olyan winamp plugint pl. ami alkalmassá teszi a gombokat winamp vezérlésére? Meg az is elég rossz, hogy kikapcsolva csak a c:\mp3 könyvtárból játszik le. mert nekem a c-n csak a rendszer van...
Minden segítséget előre is köszönök!
[Szerkesztve] -
biokill1
tag
Nekem akkor csinálja ezt az ATi 9600al szerelt Gericom noti, ha TVre van kötve. Ilyenkor ugye ki kell választani hogy melyik legyen a ''fő monitor'' és csak ezen megy a videó. Ezt a Beállítások, speciális gombra kattintva a Displays menüpont alatt találod meg. A laptop montitroja alatti zöld gombok közül az legyen benyomva, ami kör alakú. Nekem így ok a full screen.
[Szerkesztve] -
sooony
csendes tag
UP!
-
sooony
csendes tag
UP!
-
sooony
csendes tag
koszi, jo lenne tudni azert, hogy hol lehet atallitani!
-
Jam-Master J
aktív tag
-
sooony
csendes tag
Lenne egy kerdesem hozzatok. Van egy gericom hummer laptopom es az a problemam vele, hogy ha kepfelbontast valtok, akkor mondjuk 800x600- ba kisebb lessz a kep, nem lessz teljes kepernyos. az 1024x768 az teljes kepernyon megy, de a kisebb felbontasok mar kisebb negyzetben futnak! Ha tudtok, kerlek segitsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- VICC ÁRON - I7 - RTX 3080 - 32GB RAM - Full épített merev csöves vízhűtés csak EK alkatrészekből!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Igényes AMD setup r7 5700x , 3060ti fe, 16gb
- AMD AM5 Gamer PC (Ryzen 7500F, 32GB DDR5, RX 7700 XT 12GB, 1TB SSD)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest