- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chesterfield
őstag
Gumisütő szerszámot kell terveznem Inventorban.
Úgy gondoltam hogy megrajzolom a készterméket, a várható zsugorodással arányosan megnövelve, majd ezt a modellt kivágom egy kockából, amire ráteszem az osztósíkot, és beállítom az oldalferdeségeket.
Viszont nem találok semmi megoldást arra, hogy hogyan vágjam ki a modellt.
Létezik erre valami megoldás? -
Chesterfield
őstag
Inventor dinamikus szimulációban otthon van valaki?
Máltai keresztet szeretnék meghajtani.
Azt már sikerült megoldanom, hogy a csap a hornyban fusson, de innentől fogva elindul egy állandó körzgással a kereszt. A kereszt csillapításával ugyan meglehetne oldani a dolgot, de gondolom van ennél profibb megoldás is arra, hogy ne forduljon tovább a kereszt, ha anyagba ütközik. -
Chesterfield
őstag
Inventor 2009 összeállításban szerettem volna létrehozni egy alkatrészt(távtartó) 2 már egymáshoz kényszerezett építőelem közé. Az egyiknek a felületén elkészítettem a vázlatot, és kihúzásnál a másik építőelem felületét adtam meg határnak. El is készült a távtartó elem gond nélkül. Viszont amikor az eredeti, egymáshoz kényszerezett két építőelem távolságát megváltoztattam, a távtartó kihúzás mérete nem követte a változást.
Tud valaki valami okosat mondani? -
Chesterfield
őstag
CAM-hez nincs véletlenül valakinek valami oktató anyaga? A legjobb Solidcam lenne.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki nekem segíteni, hogy inventor 7 ben miért nem tudok a rajzban megjegyzést létrehozni? Megnyomom a megjegyzés gombot, kijelölöm a helyét a szövegnek, beírom amit akarok, leokézom, és egyszerűen nem jelenik meg. Amikor betöltök egy olyan idw-t, ami tartalmaz megjegyzést, akkor azt látom, de amint módosítok rajta, megint eltűnik. Ugyanez a helyzet a pl a bázisjellel is, magát a jelet létrehozza, de azonosító jel nélkül, tehát egy üres négyzetet kapok.Valahol olvastam hogy itt is vannak fóliák, lehet hogy ott van valami elállítva, de azokat sehol sem találtam.
köszönöm ha bárkinek van valami tippje.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Villanyszerelés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- TP-LINK routerek
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest