Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
válasz
TriackFeri
üzenetére

-
sharpapa
senior tag
válasz
Blackdragonn
üzenetére
Up!
Épp ugyanez a problémám. örülnék ha valaki segitene
Köszi -
sharpapa
senior tag
Na leültem, megbeszéltük, problem megoldva! Azóta csak egy sima Xp-jelszó van rajta, (a Boot floppy nincs itthon
), de nem is próbálkoznak, mert ha meg is beszéltük a dolgokat, tudják hogy van mivel lezárni a gépet, szal megunnák.
Már nem nyomoznak,békén is hagynak, és -ha már így elég későn is- szeretném mindenkinek megköszönni aki segitett még amikor kellett.

THX!!

-
sharpapa
senior tag
Ahhogy elnézem nem kell zárni.

[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Amúgy sztem zárható a topic, v akit érdekel a téma szóljon h még ne. Ami nekem kellett, azt megmondtátok, nagyon kössz minden ötletért! Egyet kettőt kipróbálok, majd meglessz vhogy, és nyugodtan tok gépezni. Szóval felkérnék egy moddert, h 10 perc múlva zárja a bazárt, ha senkinek sincs ellenvetése.
Mégegyszer köszi!!

-
sharpapa
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
1. A faternak ebben igaza van
2. Nem a nagybratyó nyúlkál a géphez, ő csak segít ha a bratyó v a mutter kérdezi, de nekem annyi segít h kérdezzem meg itt amit ez ügyben akarok.(tehát biztos most is tuggya mire készülhetek)
3.Pontosan az egész gépet akarom védeni, ahhogy ők a közös gépet.Ahányszor akarnék vmit rajta, screenlockon van.....Csak visszaszivatnék ugyanúgy, ahhogy ők, de a nagybratyó se tuggyon mitkezdeni vele. -
sharpapa
senior tag
Úgy tartják, h mivel nem vok 18, ezért még alájuk tartozom stb. De az tényleg sokat dob a dolgon, h az én pénzem. Mongyuk úgy szoktak nyomozni, h nem vok itthon, tehát elvileg nem tok róla. Csak a bratyót kérdeztem, ő meg azt mondja, h gyanús vok ,és csak egyszer nyomozott. Persze....
-
sharpapa
senior tag
válasz
üzenetére
Azt h őket mi motiválta, azt nemtom.
A gépet nincs joguk elvenni, a saját pénzemből vettem.
Linuxot annyira nem ismerem, az uhu fennvolt egy évig aztán ment egy reinstall az egészre, azóta nem használom.
luciferc : egyszerűen a hozzáférésüket az egész géphez! Mégcsak az asztalomat se lássák addig, amig be nem fejezik ezt a szivatást -
sharpapa
senior tag
válasz
parandroid
üzenetére
Csak h fogják már fel h én se vok hülye (mert engem annak néznek). Azon kívül ez leszoktatná őket ahhogy ismerem a népet. Rájönnének h ha el akarnék rejteni vmit, úgyis meg tom tenni....
-
sharpapa
senior tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Tényleg mond vmit az elvtárs, ugyanis serdülök, tod ez szülők felől mivel jár. Azt gyanítják h még vmi rosszba megyek ahhogy ezt egyesek szokták ilyen korban.
A nagybratyó meg nem szekál, csak a kedves fater megkérdte h nekem ne segítsen, nekik meg természetesen segít..
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
Apollo17hu
üzenetére
MÉRT kutakodnak utánad? Tuti van elfogadható magyarázat. Legegyszerűbb lenne, ha megkérdeznéd őket.
Amikor először észrevettem a szaglászás nyomait, megkérdeztem, de azt mondták h gyanús vagyok. Csak tudnám mire...Komolyan mondom abszolúte nem csinálok semmi olyat, ami nekik nem teccene (azon kívül h nemigen tanulok) , szal fogalmam nincs mi kínjuk. -
sharpapa
senior tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
3 Hát tod nálunk ez a rend, h a fater a Führer, és az ő szavát nem lehet felülbírálni. Ez egy bizonyos pontig igazságos. Mivel a házat az ő pénzéből építették, és elég sokat dolgozott érte , ez az ő háza féle izé is jogos.
2 A screenlock meg azér nem segít, mert nagybratyónak az a legkissebb akadáj.
3 Alapvetően a géphez való hozzáférésüket akarom letiltani.
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Most átgondolom, tényleg nem sok esélyem van. Az még ok h kiveszem a vinyót (mert ez az egyetlen dolog amit nem tudnak pótolni

) csak akkor ki kel kapcsolni a gépet.
Nem tom mit csináljak. Majd befejezik. Remélem.
Ui.:Azért ha van olyan ötlet amit nem lehet könnyen kicselezni továbbra is mongyátok. Ha váltogatom, mindig kell idő h bejussanak
. -
sharpapa
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Sztem az. h mostanában hirtelen sokat keztem el csetelni, és kiváncsiak miért. de nemcsak a chatnaplót nézik....Allesben azt h mit csinálok a géppel.
-
sharpapa
senior tag
És hozzátenném, az ilyen-olyan progik se segítenek, mert van egy nagybratyóm, annak nincs olyan amit nem tud feltörni.....Sajna tőle kérnek tanácsot, bezzeg nekem nem ad...
-
sharpapa
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Mittomén. Biztos nem tecik ahhogy nézek, egyszercsak bemegyek a gépszobába, bratyó épp a chatnaplómat hesseli....
-
sharpapa
senior tag
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Hááát. Van benne vmi, csak szeretném azért néha bekapcsolva hagyni, hadd töltsön állandóan. Vmi olyasmi kéne, amihez nem kell kikapcsolni a gépet!
-
sharpapa
senior tag
Hi!
Az a problémám, hogy a saját gépemen a tesóm állandóan utánam nyomoz, hogy mit csinálok
. Szülők meg támogatják
. nem nézek erkölcsromboló oldalakat, és nem csinálok semmi olyat, amit nem lehetne, de idegesítenek. Tehát le kéne szoktatni a népet a szaglászásról, szeretnék nyugodtan gépelni.Szal szeretnék tanácsot kérni affelől, hogy hogyan lehet a gépet úgy kódolni, hogy ne tudják azt megkerülni. Az Xp semmit nem ér, egy floppy azt kész
...Azt is meg lehet kerülni, amit a Bios-ban rakok rá. Úgyh lécci adjatok már vmi tanácsot, hogy hogyan tegyem a gépet hozzáférhetetlenné. 
Köszi
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

), de nem is próbálkoznak, mert ha meg is beszéltük a dolgokat, tudják hogy van mivel lezárni a gépet, szal megunnák.

.....de azért megpróbálom (az is lessz egy idő)
Nem tom mit csináljak. Majd befejezik. Remélem.
. Szülők meg támogatják