Hirdetés
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Akciókamerák
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nos vadidegen ember vagy, ennek ellenére hosszú percekig ültem bambán a képernyő előtt, hogy ilyen van. Fogalmazzuk meg úgy, hogy én szülőként ilyet nem csinálnék, és elítélem. (nem a szüleidet/tesódat, hanem azt, amit csinálnak)
1., Megbeszélős dolog: minden cselekedetet motivál valami. Én pl most neked írok, ezt az motiválja, hogy kicsit felháborodtam. Az ő kémkedésüket is motiválja valami. Ezt a tényezőt kell megtalálni és kinyírni.
2., Ha ez nem megy, akkor javaslok egy dual-boot rendszert. Windows alá a játékaidat, és linux alá minden mást. Ha van játék, ami fut linux alatt is, akkor azt is oda, tehát minden linux alá, amit csak lehet. Linux ext3-at kívülről mondjuk egy linux live cd-vel lehet látni, és linux tudás kell hozzá. És lejelszavasítod. Ha otthagyod, kilépsz konzolba és kijelentkezel, vagy zárod a grafikus felületet.
Windows alól az ext3 nem látható, illetve igen, de profinak kell lennie partíciókezelés területén. Windows alatt meg játékok futnak, és szűz windows. Ne netezz rajta, ne csinálj semmit.
Félreértés ne essék, nem vagyok linux-hívő. A linuxnak van egy hátránya: kevesen ismerik, és nem tudják kezelni. Ha te megtanulod kezelni, akkor ezt a hátrányt előnnyé fordíthatod.
A kérdés az, milyen szintig mennek el szüleid. Hiába titkosítassz, ha egyszer azt mondják: mutasd meg. Ha nem mutatod, elveszik a géped. Etikátlan.
Remélem segítettem, ha bármi kérdésed van, írj, emailezz, faxolj, telefonálj, telexelj, stb
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest