Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Nos vadidegen ember vagy, ennek ellenére hosszú percekig ültem bambán a képernyő előtt, hogy ilyen van. Fogalmazzuk meg úgy, hogy én szülőként ilyet nem csinálnék, és elítélem. (nem a szüleidet/tesódat, hanem azt, amit csinálnak)

1., Megbeszélős dolog: minden cselekedetet motivál valami. Én pl most neked írok, ezt az motiválja, hogy kicsit felháborodtam. Az ő kémkedésüket is motiválja valami. Ezt a tényezőt kell megtalálni és kinyírni.

2., Ha ez nem megy, akkor javaslok egy dual-boot rendszert. Windows alá a játékaidat, és linux alá minden mást. Ha van játék, ami fut linux alatt is, akkor azt is oda, tehát minden linux alá, amit csak lehet. Linux ext3-at kívülről mondjuk egy linux live cd-vel lehet látni, és linux tudás kell hozzá. És lejelszavasítod. Ha otthagyod, kilépsz konzolba és kijelentkezel, vagy zárod a grafikus felületet.
    Windows alól az ext3 nem látható, illetve igen, de profinak kell lennie partíciókezelés területén. Windows alatt meg játékok futnak, és szűz windows. Ne netezz rajta, ne csinálj semmit.

Félreértés ne essék, nem vagyok linux-hívő. A linuxnak van egy hátránya: kevesen ismerik, és nem tudják kezelni. Ha te megtanulod kezelni, akkor ezt a hátrányt előnnyé fordíthatod.

A kérdés az, milyen szintig mennek el szüleid. Hiába titkosítassz, ha egyszer azt mondják: mutasd meg. Ha nem mutatod, elveszik a géped. Etikátlan.

Remélem segítettem, ha bármi kérdésed van, írj, emailezz, faxolj, telefonálj, telexelj, stb

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák