- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
Aktív témák
-
StoneBridge
senior tag
Szép ház. :))
Anno, amikor ott álltam boltban és döntenem kellett, hogy na akkor melyik házacska is legyen (persze Chieftec), akkor elég nehezen vettem rá magam, hogy mégse Dragon legyen a választás.
A midi dragon túl kicsi, a nagytorony pedig nekem (nekem! :) túl nagynak tűnt.
Ezért lett BX széria, mert a Dragon új változataként számít és szerencsére nem is midi és nem is nagytorony... :D Haneeem a kettő között valahol!
Előlapja szebb a Dragonoknak, de majd ha kis hazánkban kapható lesz a cserélhető előlapi panel (akár a Nokiáknál a villám-csere elő-hátlap:), akkor majd kicsit lehet rajta dizájnolni. :)
Amit szomorúan kellett tapasztalnom, hogy most az ajtó miatt semmilyen panel (pl. ventiszabályzó) nem fér be 5''25-ös helyre. =(
Képeket linkelnék, de bevallom foggggalmam sincs hogyan kell tárhelyre feltölteni meg szerkesztgetni. :)) -
LukE
veterán
esetleg lekicsinyiteni a kepeket? vagy egy picurival nagyobb tomorites? a zalmanos kek kepet 260k-rol ~27k-ra, az egyik alaplaposat meg 590k-rol 144k-ra nyomtam ossze, 1024x768, es 50-es tomorites. Ha nagyon koncentralok, nehany helyen latok egy kis arnyalatni elterest...
(es ha jol sejtem emberek jo reszenek nem 1600-ban van a monitora, es szerintem egyik bongeszo kepkicsinyito algoritmusa sincs akar egy acdsee kozeleben)
persze te tudod, csak bele ne suljon a P1 az erolkodesbe:) -
-=Ghost=-
őstag
mert a mai alaplapokon diódákkal vagy mikkel operálnak...
annak kevesebb esélyed van hogy letörd/tépd valamivel...
a mod ot most nem nézem meg mert 1 56k m van 2 mások is mondták hogy sz@r a szervered...
(lasssú)
majd a nyaralóban 512es dsl el..
eddig anyit láttam hogy egy venti van az oldalán...
eddig hasonlít a mittoménkinek a megamod jához :)) :C
remélem azé még alkoccvalamit...
csak nehogy úgy végezd mint armand :(
R.I.P.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Sweet.tv - internetes TV
- Gumi és felni topik
- LG LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Windows 10
- DUNE médialejátszók topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Linux Mint
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő