Aktív témák
-
LukE
veterán
esetleg lekicsinyiteni a kepeket? vagy egy picurival nagyobb tomorites? a zalmanos kek kepet 260k-rol ~27k-ra, az egyik alaplaposat meg 590k-rol 144k-ra nyomtam ossze, 1024x768, es 50-es tomorites. Ha nagyon koncentralok, nehany helyen latok egy kis arnyalatni elterest...
(es ha jol sejtem emberek jo reszenek nem 1600-ban van a monitora, es szerintem egyik bongeszo kepkicsinyito algoritmusa sincs akar egy acdsee kozeleben)
persze te tudod, csak bele ne suljon a P1 az erolkodesbe:) -
LukE
veterán
válasz
-=Ghost=- #33 üzenetére
ugyi tudod, hogy a LED az a light emitting diode betuszobol van?:)) a led is dioda, szoval ha nagyon akarod, akkor hasznalhatod egyeniranyitasra, csak nem lessz valami hatekony:DDD
Zsorzs-> azert, mert egy 5mm led bepakolasa macerasabb, es maga a led is dragabb, mint 1 SMD led lenne.
(telleg qrva nagyok a kepek...)
Aktív témák
- Autós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- Gumi és felni topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Okos Otthon / Smart Home
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest