Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
_George
senior tag
Sziasztok!
mint már mondottam megváltam hűn szeretett Codegen 7002-mtől, és én is kísértésbe estem a Chieftecek varázsának.
vettem egy Chieftec DA-01SL-D szerverházikót.
megvettem, hazaértem vele, kicsomagoltam, és csak néztem és ámultam, lassan a tudatomig jutott, hogy ez nem egy modderház :) mivel ezen nincs mit alakítani, ez így jó ahogy van. nagyon jól megtervezték.
egyedüli egy alakíthatóságot láttam meg benne, amit gyorsan át is ''szabtam'' (a táp feletti 9 cmes ventinek a gyári védőrácsát kivágtam, és fogattam be egy krómozottat.)
a winyok hűtésével sem kellett bajlódnom, mert alapban megvolt mindegyik ''KATINTÁSSAL'' kivehető winyohely előtt egy 8 cmes ventinek a helye, amelyek egyben a ház szellőztetésére is szolgálnak, pumpálva a levegőt a házba.
hátul 2 db 8as venti fújja kifelé a levegőt, miután átjárta a procihűtőt, és a videokártyát. ezt még tetőzi a gyárilag az oldallapban stílusosan, jól elhelyezett ventihely frankó porszűrőnek is megfelelő sűrű ''mikroráccsal''
a ház masszívsága nagyon jó, az előlap szintén csavarmentes, könnyen mozdítható. A házban az összes ventillátor pattintással egy keretbe illik, és megy be a precízen kialakított helyére, Az 5''25ös cuccok pattintással kihúzhatók egy sínen...
miután összeraktam a gépet, hosszasan levett oldallappal ültem mellette, és gondolkoztam mit lehetne alakítani, fúrni, faragni, MODDOLNI rajta. :F
de sajnos a neonokon, és egy két apróbb cselen kívül nem sokra jutottam.
a ház oldalát még majd tervezem kivágni, de még nem döntöttem milyenre.
elnézést kérek azoktól akiknek már volt szerencséje ilyen házzal ''dolgozni'', hogy untattam őket, akinek pedig nem volt, annak nagyon ajánlom, ha nem sajnálja a házra a pénzt, akkor ilyet vegyen. mert szerintem ez A HÁZ. ;]
itt van egy pár kép róla:
[L]http://195.228.79.47:8080/george/George's%20Dragon/[/L]
Aktív témák
- Battlefield 6
- Yettel topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest