Új hozzászólás Aktív témák
-
G@ben
addikt
válasz
Mr. Erikszon #280 üzenetére
Androidom van, majd ha ráérek, tesztelem a c:geo-t. Annyira nem csinálom komolyan, hogy költsek rá.
-
G@ben
addikt
Ismét én vagyok.
Azt látom, hogy a Geocaching program a telefonon mutat egy csomó szürke ládát, amit elvileg előfizetéssel érhetnék el. Viszont gépen a weboldalon belépve azok a ládák is zöldek, koordinátákkal megadva. Nem lehet valahogy importálni ezeket az infókat a telefonra? Látok olyat, hogy küldés a gps-re, de ott nem nagyon tudok továbblépni. Tudtok erre megoldást? -
G@ben
addikt
Nem létezik véletlen olyan program, ami a különböző geoládás programokat összevonja? Többet is szeretnék használni, de kicsit nehézkes. Tehát beolvassa a küllönböző programok adatbázisát, és egy felületen mutatja.
-
G@ben
addikt
Megnéztem, az a helyzet, hogy én voltam a béna. Ott van, ahol lennie kell, ahol meg kerestem, ott a Geoládák alkalmazás mutat egyet, ami szintén megtaláltam azóta.
Viszont van-e olyan lehetőség a Geocaching és a Geoládák alkalmazásban, hogy a megtalált ládákat magamnak megjelöljem, hogy megvan, vagy akár a térképről is eltüntessem? Nem írok a papírra, nem akarom a neten szétkürtölni, hogy megtaláltam, csak megnézem, visszarakom a helyére, majd megyek tovább. -
G@ben
addikt
Kezdő geocache-elő vagyok, de egy ládánál akadt egy kis gondom. Mutatja a program, hogy hol van, viszont annak a ládának a leírása alapján, illetve a neten talált fénykép szerint kb 200 méterre van onnan. Hogy lehet azt megtalálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest