Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Cuki is, nyugis is a KiiBOOM vezetékmentes klaviatúrája
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Androidos fejegységek
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
no, kozben addig eljutottam, hogy az 1041-es rev-tol kezdve jon elo a hiba, mindig a rtorrent forrasaban, a dht_manager.c forgitasakor
-Os, -O1 es -O3 kapcsolok eseteben is (volt mar olyan rtorrent bug valamely gcc verzioval, ahol segitett)masik gcc-t azert nem igazan akartam feltenni, mert sokat szivtam mar kulonfele verziokkal, s ez, ami jott a gentoo-hoz, eddig mindenhol jol viselkedett
most is elobb az rtorrent keszitojevel beszelek, hatha tud valamit mondani ra (en ezt a kodot mar nem latom at, attol picit komolyabb)
ha nem jutnek igy semmire, milyen gcc verzio az, amit batran mertek ajanlani es a fenti linkel stabilkent van jelolve?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB CM MasterBox MB520 TT 750W
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest