Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
escie
őstag
olyan nincs, hogy a Gentoo ekkorára, meg akkorára fér fel, nem igazán kötött...
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
nemtudom, nekem kétszer ekkora a swap területem, szóval...
biztos be lehet valahogy szuszakolni ekkora helyre is egy alap telepítést, de még nem próbáltam. mostanában kísérletezgetek egy pendrive Gentoot csinálni, 256Mb-os pen-re, igaz, nekem nem kell hozzá graf felület, mert csak egy bizonyos kis progit fogok rajta futtatni, az is cli üzemmódban megy majd...
egy igazán kényelmes(grafikus) rendszernek azért kell a hely...
azt hiszem, akkor jársz a legjobban, ha elkezdesz kísérletezgetni, vagy ha megvárod, míg nálam bölcsebbek mondanak valami konkrétabb infót, mint én.
(ha nem szeretném ennyire a disztróm, ajánlanám a damn small linux-ot, az direk kis helyre van belőve. de nem tőlem hallottad.
)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- OTP Bank topic
- Trollok komolyan
- Star Wars rajongók
- Az év első felében érkeznek az AMD CES-en eltitkolt újdonságai
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
akkora lesz a telepítésed, amekkorát szeretnél(ésszerű kereteken belül). persze ekkora helyre nem fér fel toronyóra lánccal, hétméteres rézfütyülővel. az alapok szerintem felférnek, de hogy grafikus felület, doc-néző, azt nem tudom. doc-nézőhöz szerintem kell egy kde, vagy gnome, a az irodai csomag miatt. (az openoffice az eleve vagy 200Mb, szóval ez kilőve...)
)