Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wierra

    senior tag

    válasz Yodamest #1405 üzenetére

    Mivel az összes karit párhuzamosan fejlesztem, így nálam nincs alapcsapat.
    Az egyik team, amit sürűbben használtam, mert csak ritkán kell őket itemmel gyógyítani:
    Barbara - Qiqi - Noelle (vagy Amber vagy Xiangling ) - Keqing (esetleg Fischl)
    Barbara bevizez - Keqiing ledobja az electro markert, támadok vele amíg tart az electro hatás - itt döntök, hogy Keqing-gel még egyszer kidobom a markert vagy váltok Qiqi-re és fagyasztok amíg tart Barbara nótája. Ha befagyott, akkor mehet Noelle pajzsa és pörgése (ha még gyógyítani kell)....és után indul a ciklus az elejéről.
    Amber a figyelemelterelő baba miatt tud jó húzás lenni, kapsz pár másodpercet fejben rendezni a sorokat. Xiangling chilis macija mellé pedig tök jó akár Fischl madara, akár Beidou villanypajzs-csapása, akár Kequing electro-markere.
    Én annál a karakternél, amelyiknél van valid haszna az elementál damage-nek, ott erősítem az Elemental Mastery-t is. Noelle-nél viszont pl. csak ATK és DEF-re mentem.
    [Overloaded] skálázódás pl. hasznos lehet.

    Már csak azért is érdemes Elemental Mastery-re pakolni, mert az Elemetal Effektek jellemzően területre hatnak, több ellenfelet sebeznek.

    [ Szerkesztve ]

    "In fact, success represents 1 percent of your work which results only from the 99 percent that is called failure. Success can be achieved only through repeated failure and introspection.” – Soichiro Honda

Új hozzászólás Aktív témák