Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Na hát akkor én is belépek a klubba, vettem egy Slimstar 250 -et, jövőhéten jön hozzá egy Ergo 525 Laser patkány. Mivel délben vittem haza a billentyűzetet és most meg órám van ezért még csak beüzemelni volt időm, meg megnézni a gyári programját (KB-09e után nem lepődtem meg, gyorsan letakarítottam. majd írok hozzá valami normálisat
). Ami elsőnek szemet szúrt az a görgető a bal felső sarokban. Ezt észre se vettem a képeken, de frankón működik (driver nélkül a benyomásra nem csinál semmit, azt még nem néztem hogy mondjuk játékban lehet-e társítani). Arra nem jöttem még rá hogy hogyan lehet a görgetési sebességet állítani, de két eszköznek telepedett ha jól láttam (USB-n használom, BIOS is frankón működik vele, ez utóbbitól féltem hogy csak majd Windows alatt lehet használni, mármint a billentyűzetet) valószínűleg egy második egeret emulál a görgetővel, majd megnézem még. Amiben kicsit csalódtam hogy Slimstar név ellenére a gombok nem slim -ek (tehát nem olyan mint 310 -esen, lakótársnak olyanja van). De nem vészes. Aminek még nagyon örültem hogy az Enter nem olyan mint a képeken hogy csak egy csík hanem megvan a szokásos L alakja. A Home, End, PgUp, PgDown blokkot meg még szoknom kell de szerintem nem jelent majd akadályt. Nekem bejön, jól néz ki
Aktív témák
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Építő/felújító topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Konteó topic
- Autós topik
- Alkoholista nevelde
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő i5-1345U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G Pro X Superlight 2 White Vezeték Nélküli Gaming Egér!
- iPhone 15 128GB gyári független megkímélt!
- Apple iMac A2438 (2021) All-in-One 27% 24" 4.5K Retina M1 16GB 2TB SSD gar
- Jabra Evolve2 85 Vezeték Nélküli Fejhallgató!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest