Hirdetés

Aktív témák

• DarkByte

addikt

Na hát akkor én is belépek a klubba, vettem egy Slimstar 250 -et, jövőhéten jön hozzá egy Ergo 525 Laser patkány. Mivel délben vittem haza a billentyűzetet és most meg órám van ezért még csak beüzemelni volt időm, meg megnézni a gyári programját (KB-09e után nem lepődtem meg, gyorsan letakarítottam. majd írok hozzá valami normálisat :P). Ami elsőnek szemet szúrt az a görgető a bal felső sarokban. Ezt észre se vettem a képeken, de frankón működik (driver nélkül a benyomásra nem csinál semmit, azt még nem néztem hogy mondjuk játékban lehet-e társítani). Arra nem jöttem még rá hogy hogyan lehet a görgetési sebességet állítani, de két eszköznek telepedett ha jól láttam (USB-n használom, BIOS is frankón működik vele, ez utóbbitól féltem hogy csak majd Windows alatt lehet használni, mármint a billentyűzetet) valószínűleg egy második egeret emulál a görgetővel, majd megnézem még. Amiben kicsit csalódtam hogy Slimstar név ellenére a gombok nem slim -ek (tehát nem olyan mint 310 -esen, lakótársnak olyanja van). De nem vészes. Aminek még nagyon örültem hogy az Enter nem olyan mint a képeken hogy csak egy csík hanem megvan a szokásos L alakja. A Home, End, PgUp, PgDown blokkot meg még szoknom kell de szerintem nem jelent majd akadályt. Nekem bejön, jól néz ki :)

Aktív témák