Hirdetés
Aktív témák
-
chop
őstag
ahh, satu vagyok..megis van, csak rossz helyen neztem..
amugy ez vagy pedg a logitech internet navigator a jobb valasztas?
[Szerkesztve] -
chop
őstag
A*P-ban nincs slimstar..
-
ByB
addikt
Én is a Teve utcában vettem a Genius cuccaim, korrekt hely... Mi mi az? Az ollós mechanizmus? A billentyűzet alapjának és a gombok találkozásának az egyik típusú variációja... A laptopoknál van olyan, de Tusi a nagymestere ezeknek a billentyűzetes témáknak én csak bambán pislogok hozzá... Az ollós olyan, mint az X a sima pedig olyan, mint az I... Felül a gomb, alul az alap...
-
wanamonde
csendes tag
A Teve u. 9/c-ben (Rendőrpalotánál van) a Genius képviseletnél lehet venni. Kb 6500-7000 volt az ára. Egy hete kérdeztem. Semmiben sem különbözik a sima slimstartól, csak a görgő, meg az usb-hub.
Én inkább végül egy Luxemate-t vettem, bár eredetileg Slimet akartam. A Luxe kidolgozása vhogy jobb volt, és a leütés is kellemesebbbek tűnt. Mondjuk meg kellett szoknom a kicsit kisebb beosztást, de mondhatom most már semmivel sem nehezebb gépelnem rajta, mint a hagyományos bill.kiosztáson. És az fps-eknél sem volt negatív tapasztalotom.
A Luxe biztosan ollós, míg a Slim esetében ebben nem vagyok biztos. Persze úgysem 5 évre vesz az ember bill-t. Én például egy hónap után cseréltem újra...igaz, egy pohár sör miatt.)
-
Keitaro
addikt
naaa
-
Keitaro
addikt
Fel, hátha tudja valaki
-
Keitaro
addikt
up
-
Keitaro
addikt
Hol lehet a Prot kapni? Nem találtam egy bolt listájában sem
-
wanamonde
csendes tag
Pontosítok:
Az Acer mégsem késes, legalábbis ez a modellje... Hanem az ''x'', a billentyűzet alátámasztásában van jelen, tehát nem követlenül a gombok alatt. Kicsit megtévesztő az elnevezés, meg a linken látható képeken nem látszik, hogy mitől x-touch...
Na. Ennyi. -
wanamonde
csendes tag
Sziasztok!
Én is erősen gondolkodom egy ilyen slim bill-en. A Genius Slimstart-t nem ismerem, eddig csak a kb-19-est (vagy mit) láttam a MediaM-ben kirakva, de azzal a zsufi elrendezés volt a bajom.
Viszont láttam egy Fuji-Siemens-t is kb. 7-8 ezerért. Erről nem tudtok vmit? Pl tusi74, nagy szakértőnek tűnik...)
Itt a link róla: http://www.szamitogep.hu/show/read.php?id=16554
Van vkinek személyes tapasztalata róla? Pláne a Slimstarral összehasonlítva...azért ez utóbbi mégiscsak majdnem a felébe kerülne.
Hasonló árban van a BENQ (Acer) X-touch 800, ami ráadásul késes technikájú. Esetleg erről?
Kiváncsian várom a tapasztalatokat...már ha vannak.
Csákány -
asturel
őstag
amugy nektek nem lotyognek kicsit a gombok ?
-
Pompi
nagyúr
válasz
Pity O(*_*)O #178 üzenetére
Ugyanezt írtam le a #165-ben.
tusi74
Hol vette az ismerős ezt az új szériásat? -
tusi74
őstag
Csak szeretnék szólni, hogy érkezett az országba egy újabb szállítmány Slimstar ez év elején. Ezt szerintem sokan tudjátok. De ezen ki vannak javítva az első széria gyermekbetegségei, ezt hátha kevesebben.
Pl. Nincs lemezes zörgés, mint a tavalyiakon. Tényleg csendes.
Eszméletlen puha, és minden gombnak kb. egyforma hangja van.
Ennek sajnos nem vagyok a tulajdonosa, csak egy évfolyamtársam vett, nála kipróbáltam, ő most vette a napokban, és ég és föld az, meg az enyém új korában volt.
A másik, az összes billentyű érdesebb lett, sokkal minőságibb érzete van a billentyűknek. -
asturel
őstag
válasz
Pity O(*_*)O #178 üzenetére
nekem nfsug2-be neha beragad.. pl nyomom eloret meg jobbrat es akkor kikanyarodik jobbra.. vagy siman a jobbra nem fog es falnak megyek.. vagy mikor fekezek es mennek elore nemmegy..
en usb-re dugtam amugy nem csipog
-
Pity O(*_*)O
csendes tag
Én tegnap szereztem be 1 slimstart, ugyhogy még nincs sok tapasztalatom. Első tapaztalataim jók. Kényelmes a gépelés, kézre áll minden. Design-je is ok.
Én még csak NFSU2-ben teszteltem, de ha nyomom a gyorsítás + kanyarodok és még a nitrot is nyomom akkor csipog a kicsike. Öcsém CS-ben nyomult vele, de még durmol, így majd később tudom tolmácsolni a tapasztalatát.
Lehet, hogy azért csipog, mert USB-s, de PS2-es átalakítóval van csatlakoztatva a géphez? -
asturel
őstag
szoval, az appkey-n belul csak letrehozok pl egy 17-es kulcsot? akkor honnet tudja, hogy meik multimedia bill ?
szoval akkor igy elmeletileg mukodnie kell ?
Bővebben: link
mod: dejo hogy megvettem a simat tennap
mondjuk scrollozni mindig eger gorgovel vagy a nyilakkal csinalomusb hub meg annyira nem fontos.. bar .. de mindenesetre kibirom
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Megjelent a Slimstar Pro. ezen már van scroll gomb is, és 2 USB HUB.
Úgy látszik, az embereknek a normál kiosztás+a Luxemate keverékére van szükség.
Végre egy normális ötlet. -
Wildmage
senior tag
Tudtommal kétfajta magyar billentyűzetkiosztás vana windowsban. Az egyik a sima magyar, a másik meg a 101 gombos vagy milyen. Az egyikben fel van cserélve a z, y, a másikban nem. Nálam pl. úgy van beállítva, hogy ha átváltok magyarra, akkor ne legyen ez a gubanc, de ha jön egy ismerős leányzó valamit gépelni, akkor át kell variálnom, mert ő csak úgy tud rendesen gépelni, ha az y a z helyén van.
[Szerkesztve] -
zoty314
aktív tag
válasz
Wildmage #170 üzenetére
Nekem is angol kiosztású kellett volna, azt szoktam meg, de az USB-t is akartam. Most legalább az egyik sikerült.
Ma átallítottam a Windows alapnyelvét magyarra, így már nem zavar annyira, hogy a bill.-em magyar. Végülis gyorsan meg lehet szokni. A lényeg, hogy szokd meg a z és az y felcserélését. Nem olyan szörnyű. Megéri megvenni.
Nekem bejött, eddig. -
asturel
őstag
ha en mar 3 hete megrendeltem.. nem reg hivtak.. h ma hozzak.. aztan ma.. nincsen usb-s.. mondom ps2? assincs csak usb + ps2.. mondom joazis.. jo most nem tudja modositani a megrendelest csak reggel 9kor.. hijjam akkor.. GG ez 3 het utan
amugy aszonta par utodott haverom, hogy gepiras nem jo rajta, telleg igaz ez? -
zoty314
aktív tag
Kicsit később, mint a többiek, de ma én is megvettem a SlimStaromat.
USB-s, és van hozzá egy PS/2-es átalakító. Nagyon fasza kis bill.
Kényelmes rajta gépelni. Pont elég plusszbill. van rajta, nem sok, nem kevés.
Nem utolsósorban gyönyörű.
Szóval nem csalódtam benne.
A támasztópöcök is nagyon jó megoldás. -
tusi74
őstag
Enyém is kotyog. Ez nem elkopás ilyen. Alapjában is van lemezes zörgése, mint ahogy valaki írta. Sőt olyat is észrevettem, hogy nappal tök pruha, aztán este, ha egy asztali lámpát felkapcsolok, akkor teljesen fellazulnak, a billek, és akkor jó kemény lesz. Biztos, a lámpa extra hőt termel.
Mint bill zsírozós múlttal rendelkező nőszemély, amikor szétszedtem, láttam, hogy az egész bill egy fémlapra van felerősítve, és a fémlap. és a bill alja között levegő van. Na gondoltam e rés közé beteszek egy darab polár régi polárpulcsiból kiszabott anyagot, majd visszacsavarozom. De azontúl, hogy halkalbb nem lett, még feszült is a káva, úgyhogy visszacsináltam.
Egyébként nekem a krómozott multis gombok már teljesen fehérek, de a használhatóságából semmit sem von le.
Amennyire furcsa volt az UltraX után, most annyira kényelmes. De nem HALK. Ez az én nagy bajom. -
Pompi
nagyúr
Én tegnap újítottam be, tehát nekem sincs sok tapasztalatom. Első benyomásaim nagyon jók.
Egy dolgot vettem észre ami nem túl jó, de csak pár percet tudtam vele foglalkozni eddig. Tehát pl. NFSU2-ben gyosrsítás és kanyarodás közben - ez eddig két gomb folyamatos nyomása - sípolni kezdett ha nitróztam, tehát lenyomtam a harmadik gombot. Ez kicsit gáz, pedig itt többen írták, hogy bírja az ilyesmit. A mellékelt usb/ps2 átalakítóval használom, nem hiszem, hogy ezen múlna, de majd kipróbálom pure usb-n.
A gombok nekem még nem lötyögnek... még szép... -
Legolas
senior tag
Nekem 25-e óta van meg a billentyűzet, tehát nincs egy hetes és alig használtam még ezalatt az egy hét alatt is. Nagyon bejön, de van egy nagy negatívum. Néhány betű (pl.:w,e) már most irtózatosan kotyog. Érdemes visszavinni, vagy szétszedni? Nagyon zavar, hogy tökúj és máris elkopott!
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
Wildmage #161 üzenetére
Nézd meg a Bővebben: link-nél.
Igaz német kiosztás, de az ár szempontjából nem sok eltérés lehet.
Aztán láttam UltraX Enterpise Edition-t, ahol az UltraX mellé becsomagolnak egy Click! egeret is. -
tusi74
őstag
válasz
Wildmage #159 üzenetére
19€, azért még kifizethető az UltraX-ért.
Szétszedtem mégjobban a Slimstart, és olyan, hogy minden billentyűhöz egy külön fóliaharang van, ami egy kis késsel kipiszkálható.
Kb. 2 hónapos intenzív használat után mondhaton, hogy jól behangosodott.
Viszont irtó kényelmes. Eleinte nehezen szoktam meg, aztán meg jobb, mint az UltraX, mert puhára érkezik az ujjbegyed, az UltraX-nél meg 6 hónap után úgy elkoptak a kések, hogy az asztalt lehet vele kalapálni.
Még mindig fentartom, hogy bár vannak próbálkozások, hogy a notebook-style billeket átültessék PC-re, de annyira szem előtt tartják a költséghatékonyságot, hogy valójában nem sikerül. Pedig a technológia már adott, hiszen a notebookban már megoldották. Egyszerűen azt a mechanikát kellene átültetni egy PC-s keretbe, és kész. Lehet, hogy drága lenne, de szerintem vinnék, mint a cukrot.
Mintahogy most is rágyógyulnak a fantikusok az összes forgalomba levőkre.
[Szerkesztve] -
Wildmage
senior tag
válasz
Sir McMonk #158 üzenetére
Ez most hogy jön ide? Használd a keresőt és írd be valami a témához kapcsolódó topicba!
A kérdésem viszont még mindig adott. Keresek Genius Slimstar vagy Logitech ultraX billentyűzetet angol kiosztással... Ja, a Logitechnek ahogy tudom ííírtózatos ára van, így a 10k fölötti javaslatokat már el se olvasom.Viszont, ha van valakinek valamilyen kamionról leesett, akkor csak szóljon nyugodtan, elrejthetünk 1db-ot a kezem alatt!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Sir McMonk
aktív tag
Hi!
Ha teszem fel van egy gagyi asztali DVD-m és csak 2 RCA out meg egy digit-out (COAX), akkor azt nem lehet 5.1-re bekötni egy Genius SW 5.1 Deux-szal...
Na ne má... -
jerry311
nagyúr
válasz
Wildmage #154 üzenetére
Kellene hogy legyen: Bővebben: link
-
Wildmage
senior tag
Van még ez a slimstar itthon? Már a genius.hun sincs fent. Angol kellene nekem...
-
törölt tag
Tudna vki segíteni, hogy hogyan állítsam be a billentyűzeten a média gombokat, hogy a winamot iránytsa?
-
asturel
őstag
debrecenben nem tudja valaki hol kaphato ?
vagy hol kaphato ahol elpostazzak ?
-
Ra3
őstag
ezzel van valakinek tapsztalata?
genuis luxemate scroll a neve, van benne gumirozott csuklótámasz meg egy csomó plusz gomb, 5.5k-ért láttam a boltban, és egyből megtetszett.
igazából a gombok programozhatósága érdekel, meg hogy milyen gépeléshez.
[Szerkesztve] -
atosz
őstag
Vki asszem irta itt vagy mashol, hogy megy 3 vagy 4 gomb egyszerre. Most en is lusta vagyok megnezni.
-
suncee
csendes tag
sziasztok, ugy latom azert tobbnyire meg vagytok elegedve ezzel a billenytuzettel, en is a cseren gondolkozom ...
Kerlek segitsetek ennyi hozzaszolost nem tok sajna atolvasni, nekem a legfontosabb szempont, hogy jatekban 1szerre le lehet-e nyomni mondjuk 3 gombot (pl.: gugolas, elore es oldalazas) szal a ?-s hogy ezek 1utt mennek-e ??? vagy mint a mostani bill-emnel ketto utan mar nem erzekeli a harmadikat ?
A valaszokat elore is koszi !
tsako -
tusi74
őstag
válasz
woodpaul #138 üzenetére
Írtam a gyártónak is, amikor még nem tudtam eldönteni,
és ez jött vissza:
''Dear Sir,
It is not scissor technology.
Best Regards
CSD-Genius
Driver download: http://www.geniusnet.com.tw/download/Driverlist.htm
Tech. support: http://www.geniusnet.com.tw/support/faq_index.htm
User manual : http://www.geniusnet.com.tw/support/manual.htm''
Fel sem tételezi, hogy nő írt neki. Ez már csak így marad.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
woodpaul #140 üzenetére
Jelenleg ez a 2, általában eladom őket, ha nem kell. Nem raktár azért a lakásunk. Egyszerűen nem lelem a tökéleteset.
Az UltraX szerintem már az lenne, de az meg német kiosztású. és mindig meg kell állni gépelés közben, bogarászni, hogy hol is a hosszú ú.
De most ezt a 2-t megtartom. Igazából scissor-os kellene, de magyar kiosztás. Na, ezt viszont nehéz találni.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
woodpaul
őstag
Tényleg, jut eszembe: annyi billentyűzettel foglalkozó fórumon megfordultál, s szinte mindegyiken tulajdonosként...
Elárulnád, összesen hány billentyűzeted van?
ui: Az UltraX engem is érdekelt volna, csak hát sajnos angol kiosztású... Ja, és amikor bekerült a képbe, én akkor már a SlimStarba voltam szerelmes.Amúgy nagyjából érzem, miben nyújthat az többet a SS-nál...
-
tusi74
őstag
válasz
woodpaul #138 üzenetére
Ez egy BTC-ről.
De a HWSW-n pedig valaki egy Benq oldalról letöltött képen mutatta be ugyanezt oldalról.
Viszont valszeg, csak a német UltraX marad a fő billem, ezt pedig elteszem tarcsiba.
Egész napos tapasztalatom az, hogy az UltraX-ről a SlimStar határozott visszalépés. Sokkal lassabban megy rajta a gépelés. Valahogy az UltraX-nek csak rövidebb az útja.
Más az egészen gépelni. Ezen a SlimStaron olyan érzés, mintha hagyományos billen gépelnék, csak kisebb a billek sapkája. Nehéz ezt leírni, hogy pontosan mi a különbség, de csak ad valami pluszt, ez a ''scissor technology''. Valahogy stabilabb a billek leütése, nem olyan, mintha gumiba süppedne be.
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Na ennyit a scissor-type billekről.
Ott a gumiharang a közepén:
Na akkor mi is az igazság?
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Én pedig kipattintottam egy bill sapkát, tényleg membrános. Azért egész nagy átverés szerintem akkor is.
Viszont az nagyon minőségi módon van megoldva. Tényleg fémlapra van rögzítve, és a por nem érintkezget a membránnal közvetlenül. Csak azért szerintem ezt leírhatták volna. Bár, ami igaz, az igaz, hogy a taiwani honlapon nem szerepel
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
válasz
Agostino #131 üzenetére
Nagyon kényelmes rajta gépelni. Nagyon jó minőségű.
A késes, membrános technológia, csak annyi, hogy a hagyományos
biileknél 2 fólialemezt használnak, addig a notiknál.
''Scissor-Key-Switches technology with quiet and thin keycaps to give you a more soft-and-responsive touch, and is ideal for long periods of use, even for gamers.''
Állítólag a késes tartósabb, és jobban noti érzete van.
Viszont, mivel össze tudom hasonlítani az UltraX-emmel, ami késes, azt tapasztalom, hogy összeségében csendesebb a SlimStar. csak az a kérdés, hogy meddig. Eddig a membránosoknál azt tapasztalatam, hogy idővel mindegyik hangosodott.
Az UltraX viszont hónapok óta egyenletes zizegő hangot ad.
Az árát biztosan megéri. -
Agostino
addikt
Hello.
Most tartok ott hogy akkor megveszem ezt a szépséget. Lenne pár kérdésem:
1.: Hanyas méter kábelje van neki?
2.: Mennyire gázos konfigolni a billentyüket?
3.: Megéri-e (kérem ne akarjatok ezért felhajtani a járdára és elütni engem) ?
4.: Volt-e valakinek bármilyen nagyobb gondja vele?
5.: Mi most ez a ''késes'' meg ''fóliás'' téma?
Bocs a sok kérdést de szeretek a dolgoknak utánanézni, kérdezni. -
tusi74
őstag
Itt egy úriember szétszedte, és sajnos membrános.
2004. okt. 30., szombat - 13:05 hozzászólás. -
tusi74
őstag
Na azért csak beújítottam egy ilyen billre, azért 4ezer valamennyi nem a világ.
Bármennyire jó, az UltraX. addig, amíg a diplomamunkám írom, biztos, hogy ez lesz, mert a német kiosztáson rengeteg ékeztes karakatert tévedtem és az egy diplomamunkában nem mutat jót.
Most, hogy már a magaménak tudhatom, mondhatom, hogy nagyon kénylemes, most mindegy, hogy késes-e, vagy sem.
Általában, a nagy billek, pl. Backspace, ENTER, + jel, stb. szinte hangtalanok.
Eddig nagyon tetszik, és sokkal több gyorsbill van rajta, mint az UltraX-en, ami nekem külön pozitívum. -
tusi74
őstag
Akkor viszon nem tudom miben más.
Gondolkodtam, hogy mivel az UltraX-em német kiosztás, és sokat tévesztek vele, beújítok egy ilyenre. Ezért néztem meg annál az ismerősnél. De valahogy nem volt az igazi. Aztán lehet, hogy csak az UltraX után. pL. amikor gyorsan gépeltem rajta, akkor szinte ugyanolyan hangja volt, mint a régi billemnek. -
zoty314
aktív tag
-
tusi74
őstag
A link helyesen:
Bővebben: link -
tusi74
őstag
Én csak az NB19-nél olvasom a Genius honlapján:
Bővebben: link, hogy ''Thin keycaps made through the application of patented Scissor-Key-Switches? technology used for notebook keyboards''. Sem a Luxemate-nél, sem a Slimstarnal nics odaírva. Még keresővel is rákerestem a szóra, de nem találom.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
tusi74
őstag
Szerintetek ez késes?
Mert nekem nagyon gyanús, hogy csak lerövidített úthosszú fóliás.
Azért kérdezem, mert egy ismerősöm ma vett ilyet, és míg a Logi UltraX-en tényleg olyan érzés, mintha notin gépelnél, addig a SlimStarnak pedig pont olyan hangja, és érzete van, mintha fóliás bill lenne, persze jóval halkabb verzióban Sőt az ujjbegyeimben is azt a régi érzetet éreztem.
Szóval nagyon kíváncsi lennék. -
zoty314
aktív tag
Na, kb. 1-2 hét múlva én is megveszem. Most épp várom az angol kiosztású USB-s változatokat.
-
törölt tag
Megvettem én is. Nagyon zsír, csak az a baj, hogy nekem media playert nyit meg a hangjegyes gomb megnyomásakor, pedig én winampot szeretnék. Winampon belül pedig működnek a play/plause, stop gombok. Mind1, nagyon vékony, kitámasztást hogyan kell? Úgy is ki akarom próbálni, cak feszegetni nem merem.
-
jerry311
nagyúr
Nos mára megérkezett a kedves.
Át is vettem a boltban.
Ááááhhh, hát ez istenkirály.
Kellemes lágy leütések, és finom hangok, rövid billentyűút.
Sokkal kevésbé érzemfáradtnak a kezem mint eddig a ''normál'' keyboard használata után.
Minden gomb ahol eddig volt, semmi újratanulás.
A drivert nem akarta magától megenni az XP de egy kis kézi rásegítés után teljesen OK.
Hogy honnan szedett 1-2 beállíást azt nem tudom, de az extra gombok is úgy működnek, ahogy az nekem jó, pedig nem állítottam rajta sehol. Ez valami gondolatolvasó, alien technology
Igaz nem is tudnék, mert mióta egy ilyen extra gombokkal szerelt billentyűhöz tarozó segédprogi megszivatot nem is rakom fel őket.
Hangjegy gombra a winampot nyitja, viszont a play/pause és stop gombok csak a media playerben működnek. A +/- viszont (szerintem okosan) a ''fő'' hangerőt (master volume) állítja
Vissza, előre OK, mozillában is. A www gombra megnyílik a mozilla, ha megint megnyomom akkor még egy ablak. (melóhelyemen pl IE van, ott nem volt hajlandó 1-nél több explorer ablakot nyitni, igaz a drivere sem volt telepítve.)
Levél gombra mozilla levelezője nyílik. (tehát úgy tűnikképes a default programok észlelésére és kezelésére.
Számológép és Sajátgép gombok szintén okésak.
A Sleep funkcióját még nem próbáltam, gondolom a is működne,
A képeken egyébként az angol verzió van. A magyarról annyit, hogy (szerintem) a szokásos. Azaz nagy enter(!), nagy backspace, Ű az enter mellett az É és az Á után, Í pedig a bal shift és az Y közt.
Köszönöm, ennyit akartam elmondani, leülök magamtól is.
[Szerkesztve] -
sfbukfenc
tag
Ma láttam először ezt a bill-t. A hozzászólásaitok meggyőztek, holnap megveszem.
-
törölt tag
Holnap én is beújítok egyet. Csak azt nem tudom, mit kezdjek a mostani billentyűzetemmel, mert ez sem régi, csak bazi nagy.
Amúgy ha van valakinek fényképezőgépe, akkor tegyen fel nagy képet a billentyűzetről. Kösz! (De még ma!) -
Balage79
csendes tag
Én levettem, fölöslegesnek tartom ennyire óvi, ez csak egy billentyű, és Ő van értem nem Én Ő érte.
Tök mindegy szerintem hogy egy csúnya fólia van rajta, vagy ujj lenyomat, de azért fólia nélkül jobban néz ki.
Max ha késöbb el akarod adni akkor nem mindegy, növeli az értékét.De vajon meg éri az a plusz 500 forint hogy hónapokig vagy évekig nézd a fóliát? -
Enigma7
csendes tag
vedofolia nekem is rajta
explorerben nem about:blank ot kellene beallitani kezdo lapnak? talan akkor uj ablakot nyit.
ez csak 1 tip volt -
woodpaul
őstag
Isten hozott a klubban! Lassan, de biztosan bővül a táborunk!
Szerintetek érdemes levenni a védőfóliát? Nekem majd' egy hét után még mindig rajta van... -
atosz
őstag
Vegul en is beszereztem egy SlimStart, nagyon tetszik a ''kicsike''.
Hogy uj ablakba jojjon elo az explorer www megnyomasara meg nem jott ra senki? -
törölt tag
Én is vennék egy ilyen slimstart, csak előtte szeretném kipróbálni...
Meg el kéne passzolnom a mostani billentyűzetemet, nem kell valakinek egy Genius KB-21e scrollos billentyűzet? (Persze olcsbban mint a boltban. -
Enigma7
csendes tag
en firefoxot hasznalok es nekem a www gombra mindig 1 uj ff ablak nyilik meg szal ott nem para
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- SSD kibeszélő
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Széthullott az Amazon és a Stellantis autós szoftverüzlete
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Autós kamerák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest