Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• barnabella

csendes tag

válasz GeniusHU #1199 üzenetére

Bocsi hogy csak ilyen későn írok, de eddig nem teszteltem le, nem adódott elő a probléma. Viszont most azóta első alkalommal éjjeli 3kor, írok is azonnal :(((
    Kicseréltem régi kis asztali hangfalra, a recsegés torzítás ugyanaz, fülhallgatóval szintén.
    Ez mit jelentsen akkor most? Nem tudsz semmilyen segítséget? :F
    Winampot most újraindítottam s megy már vagy 10perce. A gépem viszont kb egy hete nem volt kikapcsolva. Mi lehet az ok? mit tegyek újra? Csak azt ne, hogy a winfost.... :O
    Nem volt telepítve az alaplapi hangkártya, ha ez számit valamiben... Csak a Creative 5.1es..
    Valami megoldás csak kell legyen, nagyon köszi előre is!

• barnabella

csendes tag

Helló!
    A problémám a következő:
    Genius 5.1 SW-HF 5005 hangfalszett, Winamp alatt egyszer egyszer szörnyen kezd recsegni torzítani. Nem tudtam rájönni mi okozza, és semmilyen rendszeresség nincs benne.
    Talán a böngészők valamelyike (Chrome, Firefox) vagy a Yahoo messenger hülyeségei.
    Gőzöm sincs mitől produkálja. Viszont esetenként még a Youtube is ugyanígy viselkedik.
    Próbáltam más lejátszóval, KMPlayer ezzel is ugyanaz a helyzet, bár ez utóbbinak tudomásom szerint van köze a Winamphoz.
    Egyetlen megoldás ilyenkor, Winamp és böngészők bezárása, újraindítása. Jó eséllyel pár óráig vagy napig nem jön elő a hiba...
    Minde azóta van amióta újratettem a winfost...
    Creative Audigy hangkártya, eredeti driverek, minden OK, legalábbis szerintem...
    Pls segitsen akinek már volt hasonló baja, mielőtt az őrületbe kerget :W
    előre is köszi

Aktív témák