- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
Aktív témák
-
gyilkos répa
tag
válasz
GeniusHU #2098 üzenetére
Köszi a választ (nem tudom, hogy Veled beszéltem-e az előbb).
Azóta tovább teszteltem, leírom egyben:
- ha a hangkártyára csak az erősítőt tartalmazó hangfalat dugom rá, még nincs zaj, minden rendben.
- ha rádugom a bal hangszórót, azonnal beindul a búgás
- ha az erősítőt tartalmazó hangfalat, VAGY EGYSZERŰEN AZ AUDIO KÁBELT (hangkártya-hangfal) elkezdem mozgatni, "kifeszítem", gyengül, megszűnik a zaj (nem teljesen), mintha egy "antennát" mozgatnék.
- ha a 220 aljzat föld részéből egy kábelt vezetek az erősítőt tartalmazó hangfal egyik hátlapi csavarjához (felső), a zaj megszűnik (persze ha a kábel mozog, akkor serceg, stb, tehát ez nem megoldás). Ez egyébként ugyanaz az aljzat, amibe be is van dugva az eszköz.
- direkt ezért villanyszerelővel bemérettem az aljzatokat: minden rendben és föld is van rajtuk.
- két másik hangfalszettnél (egyszerű genius és logitech 5.1) nem jelentkezik semmi gond.Csak arra tudok következtetni, hogy valami a hangfalszettben nem megfelelően árnyékolt, testelt, vagy a jó ég tudja, hogy mi a szakszó.
Probléma, hogy a boltban nem jön elő a hiba, ezért nem veszik vissza. Ha azonban bárkivel megnézetem, elvész a garancia...irtó bosszantó.
A fentiek alapján nincs esetleg még ötlete bárkinek?
köszi,
gyr
Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Activision - Indul a csata a Cronus és társai ellen
- Milyen okostelefont vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Keresünk dokkolókat
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest