- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi haladó szinten
- GeForce RTX 5050 kártyák az MSI portfóliójából
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- OLED TV topic
- Fujifilm X
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
bigbum
csendes tag
válasz
Lotusomega #279 üzenetére
Ezen a cuccon igazából 3 dologra kell csak figyelni a belső szivacsozás, vattázás sokmindent minőség szempontjából nem ér, legalábbis és nem hallottam a különbséget.
1. Betáp kábel, főkapcsoló: Hiába tűnik úgy, hogy raktak rá ragasztót eleget, nem úgy van az. Nekem is elégnek tűnt elsőre, aztán amikor hátul még mindig rezonált valami, levakartam róluk azt a ragasztópisztolyos genyát, és körbe műgyantáztam rendesen.
Mellesleg a műgyanta lényege, hogy keményedéskor nem változik a térfogata, szemben a ragasztókkal, amikből az oldóanyagnak el kell párologni. Szerintem kapsz ilyet akármelyik TESCO -ban, én is ott vettem.
2. Fekete doboz: A vatta rendben volna belül rezgéselnyelés céljából, de púpos ne legyen, mert többet árt mint használ: rés lesz a műanyag és a fém között. Fontosabb itt is a tömítés. Én körbenyomtam a széleit, nehogy má itt levegőzzön. Azon a részen, ahol a kábelek bemennek, jól kitömtem körbe vattával, aztán csurgattam rá jó sok gyantát.
3. Trafó: Az a geci 6 csavar nálam 2 hónap alatt kilazult, aztán nem tudtam mi rezonál már megint. Beragasztóztam az alját, és úgy szorítottam vissza.
A zörgések meg is szűntek, de túl sokat nem kell várni tőle. Igaz az árát mindenképpen megéri.
2 napja eladtam, vettem egy Logitech Z-5500 -at. Az már úgy szól, ahogy kell.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest