- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen processzort vegyek?
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Léghűtés topik
Aktív témák
-
Heavy D
csendes tag
Szerintem simán.
Az ilyen hangcuccoknak hasonló a belső felépítése, szóval mennie kell.
Szereld szét és kukkants bele, nem veszíthetsz vele semmit.Pl, ha zúg a trafója a 6000-nek és nincs alatta vagy csak vékony gumilapka van alatta (mint az enyémnél) akkor az alá is betehetsz vastagabb félkemény gumilapot, mert csökkenteni fogja a rezgést (vagy elnémítja, mint nálam).
Elviekben uhgyanaz, bele kell vágni. Én kipróbáltam és jobb lett, azóta ment már hosszú órákat és semmi + melegedés, csak az idegesítő alapbúgása szűnt meg.Műgyantát nem használtam, arról nincs tapasztalatom, viszont a vatelin béleléstől jobb lett a mély hangja.
-
Heavy D
csendes tag
Trafó zúgás megoldása:
Én egy Ozaki B5-öt hajtok már 6 éve. Mióta lecsendesedett a gépem a vízhűtésnek hála, ezért egyre jobban kezdtem kihallani a mélynyomóból áradó trafó zúgást.
Eddig is hallható volt az enyhe búgás, de most egyre jobban kezdett zavarni.
Sikerült hozzáférnem 2db 5mm vastag félkemény gumilapkára, azokat a trafó alá raktam, visszacsavaroztam (ide már hosszabb csavarok kellenek, mint a gyári) és most már nem hallom a trafózúgást, tök hangtalan lett a cucc!
Közel hajolva is csak teljes csendben lehet valamit hallani. A gép előtt ülök, netezek, bekapcsolom a cuccost akkor nem hallani semmi zajt a trafóból.Tisztább hang:
A mélynyomó oldalát, tetejét, hátulját pedig kibéleltük vatelinnal kb 5mm vastagon a tisztább hangzás miatt, bár abba nem veszek észre akkora különbséget. Talán a mélynek lett egy picivel szebb hangja. Ja és nem melegebb, mint szokott lenni.
Készült 3db kép is róla, azokat délután feltöltöm.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Óra topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen videókártyát?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bower & Wilkins px7s2 garanciával eladó.
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest