Hirdetés
Aktív témák
-
Lestat7
csendes tag
Sziasztok!
Először is, köszi, Krila, az érdekes informácókért!
Már vagy 5 hónapja megcsináltam a mélynyomó tuningot s tényleg jobban szól a szett, amelynek egyébként a legnagyobb rajongója vagyok.
Egy dolog azért nem oldódott meg. A sok füttyögés mellett, az én mélynyomóm egy sajátos rezgést is hallat erősebb hangerőn, akár gyengébb hangerőn is, és természetesen nehéz rájönnöm mi rezeg. Tisztán hallatszik, hogy belül valami rezeg, hisz nem komponense a zaj a hangnak, hanem közelről hallatszik.
Van valakinek sejtelme, hogy mi rezeghet úgy? nagyon úgy hangzik mintha egy bizonyos tárgy (kábel esetleg) kelti a zörejt. Felbonthatom természetesen s mindent leköthetek, de azért csak jobb lenne ha valaki tudná pontosdan mi annyira laza benne, hogy ilyen módon rezegjen. Megpróbáltam már leszorítani a hátlapját jobban s szerintem nem onnan jön...
koszi előre
Cheers!
Aktív témák
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452,100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10100F 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Fractal Design 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest