Hirdetés
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Alaposan felpumpálta AI gyorsítójának izmait a Google
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Hobby elektronika
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
válasz
frankie!
üzenetére
Hát valami igen konkrét okosságot nem találtam. Viszont megkerestem az IC-k adatlapjait. A sub ic-jét át futottam és van benne valami kapcsolás. Talán érdemes összehasonlítani azzal, ami az nyákon található. Én így nem sok mindent tudok hozzáfűzni... belinkelem az adatlapok helyét... nézzétek meg és ha valakinek van ötlete, azt szerintem mindannyian nagy figyelemmel várjuk.
Satelit:[link]
Center:[link]
Sub:[link]
Igazából én a harmonikus torzítások miatt néztem bele az egyikbe, hogy meddig célszerű a hangerőt tekerni... hát... nem voltam elragadtattva... Létezik olyan IC, aminek tűrhető minősége van?
Ja... És én úgy tudom, hogy THD=0,03-nál vehető észre a torzítás... tehát olyan 0,01 az már jó értéknek számít?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN SEAGATE BarraCuda 1TB,2.5 SSD,560/560
- Bang&Olufsen Beoplay EX füles
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- SK Hynix 16GB DDR5 4800Mhz laptop ram több db!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Bontatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Razer gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest