- Azonnali informatikai kérdések órája
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
nethy
csendes tag
válasz
frankie! #609 üzenetére
Hát valami igen konkrét okosságot nem találtam. Viszont megkerestem az IC-k adatlapjait. A sub ic-jét át futottam és van benne valami kapcsolás. Talán érdemes összehasonlítani azzal, ami az nyákon található. Én így nem sok mindent tudok hozzáfűzni... belinkelem az adatlapok helyét... nézzétek meg és ha valakinek van ötlete, azt szerintem mindannyian nagy figyelemmel várjuk.
Satelit:[link]
Center:[link]
Sub:[link]
Igazából én a harmonikus torzítások miatt néztem bele az egyikbe, hogy meddig célszerű a hangerőt tekerni... hát... nem voltam elragadtattva... Létezik olyan IC, aminek tűrhető minősége van?
Ja... És én úgy tudom, hogy THD=0,03-nál vehető észre a torzítás... tehát olyan 0,01 az már jó értéknek számít?
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Robotporszívók
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Óra topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest