Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsi, erős, de nem bors
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ezzel az ismerős óriással megint jó találkozni
- iPad topik
Aktív témák
-
gery03
senior tag
Bele szeretnék kukkantani az altec lansing 321-esem ládájába. A hátulján van egy lap, amit 8 csavar rögzít. Gondolom ez az erősítő. De nem merem kicsavarni, mert félek, hogy akkor beleesik vagy ilyesmi. Bár én úgy látom logikusnak, hogy mivel ezen a lapon van minden (230 be 2 hangszóró ki + jack, és subwoofer leve) oda van erősítve az erősítő, tehát nem lesz baja, csak ki tudom majd mozdítani.
Ti mit szóltok hozzá? Nem vagyok full láma sem elektronikából, sem barkácsolásból, szal kapó vagyok rá, csak nemtom mire számítsak.
Ja és a doboz hátuljának a közepén még van 2 csavar, amik nagyobbak, mint a lapot rögzítőek. Ezek vajon mit fognak, mert nekem lövésem sincs?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Milyen NAS-t vegyek?
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kicsi, erős, de nem bors
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Arc Raiders
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ROG Strix G731GW 17.3" FHD IPS i7-9750H RTX 2070 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A26 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dali Concept 1
- X1 Nano Gen1 13" 2K IPS i7-1160G7 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Update 11.15. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest