- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen TV-t vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Steam Deck
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
Aktív témák
-
quinlan
tag
Nem kell a kábeleket kihúzni a helyéről...Felesleges teljesen leszedni a hátlapot, én így is elég jól hozzáfértem a kamra belsejéhez. A hátlapot kicsavaroztam, és amennyire a kábelek engedték, eltettem oldalra, hogy ne zavarjon.
A 220V bilincsben lévő lyukhoz természetesen csak a hátlap külső részén férhetsz hozzá, ezért a tömést is itt kell elvégezni.
Nagyon jó kábelt vettél, és ne keseredj el, semmi baj, hogy nem megy bele a mélnyomóba! Egyszerűen csak vegyél ki pár szálat arról a kis részről, ami a mélnyomóhoz megy! De éppen csak annyit, hogy jó szoros maradjon.
Én rendes M'N'C hangfalszivacsot ajánlok Bővebben: link Ehhez korrekt áron hozzájuthatsz bárhol. A lényeg: csak annyit vegyél, amennyit Geniusék lespóroltak. Többet csak akkor vegyél, ha az _egész_ gyári szivacsot le akarod cserélni sajátra.
Megveszed a szükséges anyagot, és akármilyen ragasztóval néhány ponton (nem kell az egész felületen) felragasztod a kamra falára.
A műszálas vattával CSAK a fekete dobozt, a 220V bilincsét, a trafó alját, és az előlapi panel felé vezető két vastag kábel farostlemezen áthatoló lyukát kell kitömni. A kamra belsejébe, a hangszóróra, a rácsra még véletlenül se tegyél...
A hátlap belső részét esetleg beboríthatod még hangfalszivaccsal, de vigyázz hogy az IC panelek közé ne kerüljön, mert ott fontos szerepe van a léghűtésnek.
A kábelek végeit érdemes szigetelőszalaggal körbetekerni.
Nem tudom, szerintem sokan félreértelmeztek valamit, de itt szeretném leszögezni, hogy én sehol nem írtam olyat, hogy ''az egész kamrát teletömtem vattával''.... Vattát csak réstömítésre használtam, semmi többre.
Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest