- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Damage
senior tag
Ma vettem egy Genius 2000X-et. Még csak próbálgatom. Laikusként néhány szó:
Hangszórók, amiket használtam:
- 4.1-es Philips (műanyag, apró satellite-k),
- 2+1 Samsung SMS-5100 (fa mély, relatív nagy műanyag satellite-k) ez meglepően szépen szólt, kiegyenlített a mély és a satellite-k!
- 5+1 Genius Home Theatre (full fa, gondolom mindenki ismeri)
- Aiwa Micro Hi-Fi (nagy, fa hangszórók 2x20+2x8W)
- Sony Micro Hi-Fi (fa 2X20 vagy 25W)Hangkártyák, amivel kipróbáltam (használtam) ezeket a hangszórókat, hosszabb-rövidebb ideig:
- nVidia Soundstorm (Asus A7N8X deluxe nForce2 chipset)
- Audigy 2 ZS (HP notebook)
- SoundMAX Integrated Digital HD Audio (HP notebook)És most jött a Genius 2000X a HP notebook alaplapra integrált hangkártyájával (SoundMAX), ami mellesleg a "leggyengébb" hangkártya a 3 közül. Érdekes mert ezek ellenére is ez a hangfal szól a legjobban!
A véleményem teljesen szubjektív, semmilyen teszt nem támasztja alá, csak a (bot)fülem). Játszani nem játszom, zenéket hallgatok, méghozzá az alábbiakat:
- Cradle of Filth
- régi Metallica
- Dimmu Borgir
- Jean Michel Jarre (ez brutálisan szól)
- régi klasszikusok (Beethoven, Bizet. Vivaldi, Mozart, Schubert stb.)
- Tankcsapda, Aurora, Ákos, LGT stb-stbÉn csak dícsérni tudom, nagyon szépen szól. Persze egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb hangzást is el lehet érni, de 12 ezer Ft-ért (hangszóró ára) + integrált hangkártya??? Engem teljesen meggyőzött!
Egy 5-ös elosztóra van kötve nálam + benne egy hármas elosztó (notebook tápja, Külső HDD tápja, telefon, ventillátor, rádiós egér, PDA töltője + hangszórók). Felkapcsoltam a világítást, és nem pattog, nem zavarja a többi cuccot és a világítást sem!
Bestbuy! (szubjektív vélemény)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Jövedelem
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged