Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Damage

senior tag

Ma vettem egy Genius 2000X-et. Még csak próbálgatom. Laikusként néhány szó:

Hangszórók, amiket használtam:
    - 4.1-es Philips (műanyag, apró satellite-k),
    - 2+1 Samsung SMS-5100 (fa mély, relatív nagy műanyag satellite-k) ez meglepően szépen szólt, kiegyenlített a mély és a satellite-k!
    - 5+1 Genius Home Theatre (full fa, gondolom mindenki ismeri)
    - Aiwa Micro Hi-Fi (nagy, fa hangszórók 2x20+2x8W)
    - Sony Micro Hi-Fi (fa 2X20 vagy 25W)

Hangkártyák, amivel kipróbáltam (használtam) ezeket a hangszórókat, hosszabb-rövidebb ideig:
    - nVidia Soundstorm (Asus A7N8X deluxe nForce2 chipset)
    - Audigy 2 ZS (HP notebook)
    - SoundMAX Integrated Digital HD Audio (HP notebook)

És most jött a Genius 2000X a HP notebook alaplapra integrált hangkártyájával (SoundMAX), ami mellesleg a "leggyengébb" hangkártya a 3 közül. Érdekes mert ezek ellenére is ez a hangfal szól a legjobban!
    A véleményem teljesen szubjektív, semmilyen teszt nem támasztja alá, csak a (bot)fülem). Játszani nem játszom, zenéket hallgatok, méghozzá az alábbiakat:
    - Cradle of Filth
    - régi Metallica
    - Dimmu Borgir
    - Jean Michel Jarre (ez brutálisan szól)
    - régi klasszikusok (Beethoven, Bizet. Vivaldi, Mozart, Schubert stb.)
    - Tankcsapda, Aurora, Ákos, LGT stb-stb

Én csak dícsérni tudom, nagyon szépen szól. Persze egészen biztos vagyok benne, hogy sokkal jobb hangzást is el lehet érni, de 12 ezer Ft-ért (hangszóró ára) + integrált hangkártya??? Engem teljesen meggyőzött!
    Egy 5-ös elosztóra van kötve nálam + benne egy hármas elosztó (notebook tápja, Külső HDD tápja, telefon, ventillátor, rádiós egér, PDA töltője + hangszórók). Felkapcsoltam a világítást, és nem pattog, nem zavarja a többi cuccot és a világítást sem!
    Bestbuy! (szubjektív vélemény)

Új hozzászólás Aktív témák