- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elég kompakt lett az MSI legfrissebb, Blackwell architektúrás VGA-ja
- OLED monitor topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nkmedve
őstag
Nem használok v-sync-et már nagyon rég pontosan az input lag-re gyakorolt hatása miatt. Bárhogy állítod be azt a játékot, 25-30 fps mellett messze nem lesz olyan reszponzív mint stabil (legalább) 60 FPS-en. Régebben az eredeti Metro Exodus-t RT-vel játszottam helyenként 30-40 FPS-el, hát nem volt egy jó élmény, szorultabb helyzetben nem tudtam megfelelően gyorsan reagálni és haltam meg folyamatosan. DLSS-el hozta a stabil 60 FPS-t és úgy már sokkal élvezhetőbb volt, csak kicsit ronda a még kiforratlan DLSS implementáció miatt (az Enhanced kiadás már sokkal jobb volt ilyen szempontból).
Szóval nekem nem fogja senki bebizonyítani, hogy a 25-30 FPS jó játékélményt ad. Van elég tapasztalatom vele a múltból és egyáltalán nem hiányzik. Inkább low grafika, de a 60 FPS legyen meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest