Új hozzászólás Aktív témák

• Robitrix

senior tag

válasz nkmedve #265 üzenetére

Na ja az első komolyabb diavetités és az ezt követő videókártya vásárlásom valamikor 2008-2009 környékén történt a World of Warcraft miatt. Volt egy radeon 9600 Xt kártyám és volt a játékban egy olyan pálya ahol 30-30 játékos esett egymásnak két csapatnak. Kilovagoltunk a csata helyszinére aztán mondjuk egy befagyott tavon egymásnak esett a két csapat. :) persze ahány játékos annyi féle faj és és karakter. Aztáűn egy kavargó csatában ahol volt aki kardozott, volt aki puskával vagy ijjal lövöldözött, más vadálatokat uszitott az ellenségre, mások démonokat vagy varázslatokkal aprították az ellenséget. Csak úgy repkedtek oda vissza a csapások egymásra. Na ezt a kavarodást már nem birta a videókártya kiszámolni. A normális 30-35 FPS ilyenkor simán beesett 15-18 FPS-re na az már igen csak szagatott. Igy kénytelen voltam beruházni valami komolyabb Geforge-s videókártyába, hogy élvezhető legyen a játék. De, hogy mi volt már nem tudom. Aztán a következő teljesítmény korlátom a WOT miatt következett be. Kénytelen voltam az akkor használt valamilyen grafikámat átcserélni új gépre és videóra, ami egy RX 460-as volt. Hogy aztán 2020.ban az már karcsú legyen a Warzone-ra. Ismét gépcsere és grafika csere GTX 1660-ra.... hogy aztán újabb fejlesztés legyen CPU-ban és grafikára már egy RTX 3060-ra és Ryzen 5 5600-ra... hogy aztán újra gép fejlesztés... na ez még a jövő zenéje... :) De nem lesz ennek vége már látom... :)

Új hozzászólás Aktív témák