Hirdetés
- Notebookosított mini PC-t leplezett le az AOOSTAR
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Barátságot teremtene az ARM és az Anti-Cheat rendszere között az Epic Games
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
GTX 460 mellé betenném a 8800GT-met fizikázni. (Feltéve ha betudom tenni mert alsó pci expressz elég alacsonyan van és elég szűk a hely)
Most fent van ugye a GTX 460 drivere + az általa felrakott physx driver!
Ha én most betenném a gépbe a 8800Gt-t akkor csak annyit kell tenni hogy az nvidia vezérlőpultban kikapcsolom a gtx 460on a fizikát és átrakom a 8800GT-re?Win 7 nem fog egyből drivert feltenni a 8800GT-hez?
-
Crytek
nagyúr
Jelenleg 8800GT-m van.
Ha a későbbiekben veszek majd egy GTX 460-at (ha árban jó lesz és jobb lesz akkor valamilyen 67xx-es atit) akkor mit kell majd felraknom hogy a 8800GT fizikát szomolja majd?1. 8800GT driver uninstall 8800GT kivesz másik slotba rak
2. GTX 460 betesz
3. GTX 460 driver fel
4. kiválasztom a control panelen belül hogy a 8800GT csak fizikát számoljonEz lenne a menete?
-
Crytek
nagyúr
De a 8800GT-hez csak a 175.19-es driver van akkor ezekszerinte az meg nem támogatja a pshyx-et?
-
Crytek
nagyúr
Senkinek nincs ötlete hogy nekem miért csak "No Acceleration" van és miért nem lehet kiválasztani az Nvidia Psyhx-et?
-
Crytek
nagyúr
Feltettem a legújabb nvidia physx drivert de nemtudom kiválasztani hogy használja:
Mit kell csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest