Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na feltettem a Metro 2033 Redux-ot is, úgyhogy újra jelentkezek egy kis benchmarkkal.
A fő kártyán számoltatva a PhysX-et is:

A PhysX-et kitéve a másik GPU-ra:

Ha emlékeztek még az LL Redux benchmarkjaimra, ott is ugyanezek az eredmények voltak kb. PhysX-et a másik kártyán számoltatva kb. 5 fps volt a különbség.
Egyébként, ha kikapcsolom a PhysX-et, csontra ugyanazok az eredmények jönnek, mint a második esetben. Szóval úgy néz ki, hogy a PhysX kártya nem szűk keresztmetszete az FPS-nek, az gyorsan kiszámol mindent.
Még egy kérdésem lenne. Kikapcsolt PhysX-nél kerestem a különbséget, de nem nagyon láttam semmit. Míg a Batmanben nagyon látványos, hogy se füst, se repülő papírok, meg lengő zászlók, addig itt nem nagyon láttam semmi különbséget. Melyik látványelemért felel akkor itt a Physx?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Rekord negyedévet zárt az Apple
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen NAS-t vegyek?
- Először lépte át a 400 dollárt az okostelefonok átlagára
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Sorozatok
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest