- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LG LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Látom nem túl aktív topic, de megírom ide is (Reddit oldalán írtam). Próbáltam már az ingyenes verziót is de most hogy máig féláron van minden csomag befizettem a Priority-re. Nem minden(!) - és ez az érdekes - játéknál érzékelek hasonlót, amit Samu is írt. Homályos, mosott egyértelműen érezni hogy videostream, vagy rosszul tömörített stream. Sniper Elite 3, L4D2, Crysis Remastered és Deathloop például OK. De Rise és Shadow TR játékok, Dead by Daylight és a Doom is elég zavaróan vagy effektíve saját gépen renderelve jobb képminőséget kapok.
Végig zongoráztam a beállításokat és az app is azt mondja OK a kapcsolatom. Annak is lenne értelem ha X játék nem mindig lenne olyan, függ milyen géphez és szerverhez kapok slotot, de nem. Ami nagyon erős hiba, hogy a piros szín nagyon recés lesz, pl szövegnél kb. mintha fel felbontáson lenne mint bármilyen más szín. Effektíve apró piros betű olvashatatlan. Szerencsére ilyet nem gyakran használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Új termékkel és áremeléssel reagál a memóriahiányra a Raspberry Pi
- OLED TV topic
- Le Mans Ultimate
- EAFC 26
- LEGO klub
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- MSI Sword 15 -15.6" FHD 144Hz i7-11800H 16GB 500GB SSD RTX 3050Ti Win11P garanciával üzletből
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Részletre BankMentes ASUS ROG Zephyrus G16 (2025) GU605CR QR110W
- AKCIÓ! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest