- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harbinger85
aktív tag
Üdv!
Látom nem túl aktív topic, de megírom ide is (Reddit oldalán írtam). Próbáltam már az ingyenes verziót is de most hogy máig féláron van minden csomag befizettem a Priority-re. Nem minden(!) - és ez az érdekes - játéknál érzékelek hasonlót, amit Samu is írt. Homályos, mosott egyértelműen érezni hogy videostream, vagy rosszul tömörített stream. Sniper Elite 3, L4D2, Crysis Remastered és Deathloop például OK. De Rise és Shadow TR játékok, Dead by Daylight és a Doom is elég zavaróan vagy effektíve saját gépen renderelve jobb képminőséget kapok.
Végig zongoráztam a beállításokat és az app is azt mondja OK a kapcsolatom. Annak is lenne értelem ha X játék nem mindig lenne olyan, függ milyen géphez és szerverhez kapok slotot, de nem. Ami nagyon erős hiba, hogy a piros szín nagyon recés lesz, pl szövegnél kb. mintha fel felbontáson lenne mint bármilyen más szín. Effektíve apró piros betű olvashatatlan. Szerencsére ilyet nem gyakran használnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Yettel topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- SCULPFUN S30 PRO 10w lézervágó gravírozó gép + 350x350 méhsejt + Elszívó box + Kiegészítők
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest