Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
- Autós kamerák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Asztrofotózás
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonicVersus
tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Sajnos annyira nem vagyok gazdag, csak volt lehetőségem próbálgatni
, nem ,nem sajna, amint bekapcsolom megugrik a video ventie, a procié ,a tápé meg felvillan a házon a hdd és a power ledek ,de aztán azonnal ki is kapcsol! Az alaplap visszajelző ledje világit ,meg a táp hátulján is ! Szal áramot kap,ezért gondolom,h a táp nem lehet! Valószínű ,h a kari főtt meg sajna
, de nemértem, hogy miért ! Amikor senki és semmi nem nyúlt hozzá! Az Asus AI NAP -ja meg nemhiszem ,h kari gyilkos lenne 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteDesk 800 G4 USDT,i3-8100, 8GB DDR4,256GB M2 SSD,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nem ,nem sajna, amint bekapcsolom megugrik a video ventie, a procié ,a tápé meg felvillan a házon a hdd és a power ledek ,de aztán azonnal ki is kapcsol! Az alaplap visszajelző ledje világit ,meg a táp hátulján is ! Szal áramot kap,ezért gondolom,h a táp nem lehet! Valószínű ,h a kari főtt meg sajna
, de nemértem, hogy miért ! Amikor senki és semmi nem nyúlt hozzá! Az Asus AI NAP -ja meg nemhiszem ,h kari gyilkos lenne