Új hozzászólás Aktív témák
-
Boci_83
őstag
válasz
public73 #1922 üzenetére
Valahol a Galaxy-ra is 1 évet adnak, és nagyobb neve van.
És akkor most hogy is van ez a Galaxy 86gt OC-val?? Azon milyen hűtés van? És mi a különbség az Oc között, és a Cooler master között???
Az imént beszéltem egyik Bp-i céggel, és nem nagyon tudták megmondani a különbséget....!?? -
Eagle16
addikt
válasz
public73 #1922 üzenetére
Persze.De mikor én eladom a kártyámat, még mindig lesz rajta szűk 1 év garancia.
Olyan helyen meg nem szabad vásárolni, ahol lerövidítik a garanciát.(pl. Inno kariknál. 2 Év van rajtuk, sok helyen mégis csak 1 évet tesznek rá)
Nekem ez a 3. Inno karim, szóval nem aggódom, 100%-ig biztos vagyok benne hogy a mostani 8600GT-m is bírni fogja az iramot a következő vga cseréig.(600/1500-as órajelekkel!)
(én azért vettem inno-t, mert szerintem többet nem ér meg egy 8600GT.23-25 ezret szabad érte fizetni maximum) -
horvathkrisz
addikt
válasz
public73 #1653 üzenetére
dx10-ben ne várj sokat még a gts-től sem.
dx9-ben viszont a 8600GT nagyon jó választás 22-25ezer Ft körül. azt meg Te döntsd el, hogy kell-e a nagyobb (GTS) teljesítmény plusszpénzért. nekem nem kellett.
512MB-os teljesen felesleges, csak parasztvakítás, ha rám hallgatsz 256MB-ost veszel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged