- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
Anakin007 #5071 üzenetére
Üdv!
Először csak progiból húzzad, ezzel biztosan nem tudod tönkretenni és az eredménye ennek is látványos.80-100MHz-et az alapórajelre simán rá lehet tenni, bár a tuningra nincs garancia.A memória húzása teljesen bizonytalan, mert erősen a memchip gyártójától függ, ill. attól, hogy a VGA gyártója mennyire spórolósan gyártotta a kártyát. A többségnek 800MHz környéken mennek a memóriák, de van aki jó ha 20MHz-et tud húzni.
Ha sikerül elrugaszkodni a VGA-val az alapórajelektől és kiteszteled az elérhető maximumot, aztán aláveszel 10MHz-et és úgy használod, de a teljesítményét kevésnek találod, na ekkor kell elgondolkodni a vmoddon.AthlonXP: igen a proci miatt lett jobb azz eredményem, ennyi a különbség az AthlonXP és az A64 között! Az eredményeid a VGA szempontjából jók, csak azért írtam az én régi beállításaimat és konfigomat, hogy lásd mennyit számít a konfig.
-
Pecc
őstag
válasz
Anakin007 #5071 üzenetére
Szvsz, sokkal jobban nem fog menni a cod4.
Nálam sem akaródzik rendesen menni. Pedig próbáltam nagyon magas órajeleken is és akkorát nem ugrott a teljesitmény, hogy érdemes legyen komolyabb grafikai beállítást beállítani a játékon belül.
Ez az én tapasztalatom. Valahogy nem szereti a cod4 a gef7et
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos cigaretta 🔞
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vicces képek
- Milyen házat vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged