- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillArmy
tag
Még a régi lapomat linkelte
Amúgy új alaplap mindenképp lesz, nem szívok többet AGP-s karikkal
Amúgy ez KB milyen konfig lenne szerintetek 77ezerért?
PROCESSZOR INTEL Core2Duo E2200
ALAPLAP Asrock G31M-S
MEMÓRIA 2gb DDR2 800mhz
VIDEÓKÁRTYA Sapphire ATI HD4670 512mb
MEREVLEMEZ Seagate 500Gb Sata2
TÁPEGYSÉG FSP 350W
Házzal együtt...[link]
Bocsi a sok offért -
Crax
csendes tag
-
sby75
tag
16 és fél ezer pénzért adják. Egy Vga-nál mik a döntő paraméterek? Mert ugye az enyém ddr3-as 256mb-os, amit belinkeltél azis, mégis azt irtad hogy 50%-kal jobb, miért? Nem vagyok számítogépzseni azért kérdezem mert nem akarom még 15-ször feltenni a "szerinted ez jobb kártya mint az enyém?" kérdést. Egyébként nem ragaszkodok a 15k határhoz inkább az lenne a szempont hogy jövőre ne kelljen újból kártyát keresgélni.
-
fister
tag
na süsd meg prime95ben nyomtam egy blendet, erre kb 2 perc után vagy még annyi se jött az újabb kékhalál
FFFFFFF
mellesleg először small ftts-el kezdtem(procit teszteli) az kb 2-4 percig futhatott, de nyílván ha a memória tesztelésénél 2 perc után dobott egy kékhalált akkor az lehet a baj
szóval, van 2 db 512es ramom, mit tegyek? -
Manci
tag
Köszönöm szépen az építő jellegű ötletet, kritikát, véleményt.
Sőt! Igazad is van a karival kapcsolatban.
De azért egy GIGABYTE GV-RX24T256HP HD2400XT 256MB PCIE még csak meg sem közelít egy Club3D GeForce 7600 GT-t. Van "fölösbe" ez a kari, hiszen ez a régi kártyám (csak rossz), kézenfekvő, h ezt rakám a HTPC-beDe azé' télleg kösz
-
pufyrizsa
csendes tag
Takarítás megvolt.
Annyit tudnék hozzáfűzni hogy nincs ez a levegőfújó spray vagy mi hanem én fújkáltam ki.
Szoktam takarítani többször is.
Kb 2-3 hete volt takarítva. Elképzelhető hogy takarítás közben megsérült volna?Hűtőpasztázás alatt mit kell érteni?
A ventillátor és a mag között volt valami kék színű anyag. Arra gondolsz? -
z0d1AK
nagyúr
-
Norbi95
csendes tag
Részben igazad volt mert feltettem egy újabb chipset drivert és most érzékeli a memóriát de a 3d Accelator,Sahder Model 3.0 és a többi deolgot nem.Nem tudsz olyan WHQL drivert ami újabb a 163.71-nél de nem a legújabb amit ugye az nvidia.com-ról lehet tölteni az a 17*.** valami kettő közötti kéne hátha nem csak 4 biten fg menni mert a legújabb driverrel csak 4 bit-en megy de a régivel megy rendesen csak nem érzékel semmit csak a memóriát.
-
JJános
addikt
Köszönöm! Akkor aggodalomra semmi ok. Gondolom valamilyen olyan helyen mér a dióda, ahol melegebb van, mint a hűtő.
Játékokat nem hajtok komolyakat. Maradi vagyok. Fifa08, NS MostWanted, és hálón szoktam a Cod1, United Offensiva-t tolni.
A Most Wanted nagyon szép rajta, főleg, ha esik az eső. A régi kártyám nem volt felcsavarva, de ez bírja.
Nem akarok egyenlőre húzni a kártyán, a memoria is alapon megy, azért tesztet ígérek majd. Mégegyszer köszönöm. -
diegho
nagyúr
-
alex89
senior tag
ha lesz egy kis időm bepróbálok egy 1.75V/2.3V-t egy teszt erejéig
Megnéztem az adatlapod... és csak kiváncsiság képpen kérdezem,hogy mennyi különbség van a két konfigod közt? pl 3dmark-ban.Csak azért kérdem mert a nyáron én is váltani szeretnék a mostani konfigomról valami hasonlóra mint a tiéd.( p35 lap+E2200+2x1gb ddr1066+9600gt/8800gs/9600gso)
-
alex89
senior tag
Értem ,köszi
egyébként ahogy nézegettem az eredményeid nekem egy picit jobban mentek a samuk (asszem 1.2ns) 2.2V-n olyan 920 körül , a gpu viszont 1.56V-n a 700-at sem nagyon szerette
a tiéd milyen magos hogy szereti a 750-et
? nekem B1 de 700 fölött 3dmark-ban mindig az a szokásos megállás...
-
superecneB
őstag
Aham... Az érdekelne még, hogy mondjuk egy olyan 50-60mhz-s clock speed emelés mire jó illetve hogy arányaiban a memotorajeleket hogyan kell emelni? Feltett szándékom a Fatal1tys 7600GT orajelein vinni a karit > ( [link] ). Ezt el lehet érni ezen a kártyán? Esetleg többet is ki lehet hozni belőle?
-
Matthu
aktív tag
-
Matthu
aktív tag
Onnan tudom, hogy meleg a hűtő borda és megszűnt a szemetelés. A hirtelen nagy hőt elvonja. Semmi különbség nincs aközött a borda közt amelyikre én tettem a ragasztót. Ugyan úgy elvonja a hőt a chipről.
De mint irtam nem kell így csinálni. Sőt marhaság is. Nem így van megírva a nagykönyvbe úgyhogy csak rossz lehet. Mert ugye biztos csak melegebb lesz tőle...... Amikor a borda átveszi a hőt. Egyébként az én kétoldalúm nem papír alapú.
-
kene84
aktív tag
Üdv
Tettem fel másik chipset drivert és videokártya drivert is.Nem akarom elkiabálni,de jelenleg úgy tűnik minden a régi és nincsenek csíkok.
Hogy melyik segíthetett benne azt nem tudom,de most jó.
Tudom nem ide tartozik,de az újabb alaplapi driver feltétele óta a vinyók nevébe belekerült a SCSI szó és egy kicsit vicces vmint everest azóta nem írja a hőmérsékletét a vinyóknak.Ez mitől lehet?
Köszönöm a segítséget és ötletet a videokártyához,sokat segítettél. -
Tehát azt mondod hogy a 3dMark 2003-ban toljam fel amit tudok maxra, és akkor jobb eredményt kapok?
Én mindíg alap beállításokkal teszteltem ahogy beadta oszt jóidő nem állítgattam semmit sem
nomindegy, biztonság kedvéért viszek haza egy rivatunert is meghúzgálom cseppet, megsasolom mi a vége a kis kártyának
-
ricsy888
senior tag
Próbáltam 1024-be is minden medium-on de eléggé szaggat. Nem mértem, de olyan 20FPS körül lehet
Kevés ahoz az a 12 pixelfutószallag. De nekem ez így teljesen megfelel. Megpróbáltam úgy is, hogy 1280x960 minden low csak a texture a sharders meg a objects medium. Így olyan 26-28FPS de van ahol 15 alá megy, de hamar visszaáll játszható 25 köré.
Szóval ez így nekem megfelel, csak még mindig nem tudom, hogy megéri-e megvenni. Mivel azért nem megy olyan jó, hogy multizni is tudjak veleSzerk: amúgy nem a beépített bench-el teszteltem, hanem játék közbe a Frapsal.
De majd azt is megpróbálom. Amúgy ez a "régi" konfigoddal volt,? -
ricsy888
senior tag
Nekem egy Mercury Eros házam van. Szerintem egy átlagosnak mondott ház.
Ezért is fogtam a kalapácsot meg a többi szerszámot és csináltam a ház oldalára, hátára,elejére és a tetejére egy 12cm-es ventinek helyet.Így most előröl szívja a levegőt hátul pedig tolja ki. Általába ezt szokták mindenhol alkalmazni. De volt már úgy is h a tetején tolta be a levegőt hátul pedig kifele. Szerintem jók is ház lett mind szellőzésileg mind esztétikailag
-
LamaCube
addikt
Köszönöm ! Letöltöttem elindítottam és már 85 c-nál vaok 15 perce megy a teszt .Vagyis valszeg további hűtésről is gondoskodni kell.Csak nem tudom ezt a heat-pipe dplgot minek teszik rá ,ha nem ér semmit.Ezt le kell venni és rakni rá egy ventit ,ha egyáltalán lelehet venni.vagy vegyek egy házventit?
Síma 6600-am volt eddig ott 146c volt a maglassulási küszöb.(mondjuk azt se tudom az mi) -
nesa
veterán
Ertem szoval akkor teljesen normalis a diagnozis hogy enyit megy alapfeszen
Volt G73 gpunal valami valtas mert ezen a mag 2x akkora mint a 73gt volt.Mar megis zalmanoztam a karit
biza ez melegebb mint a 7300Gt volt...
Amugy a zalmi memosuniket megszenvedtem mire lejottek baszus nemgondoltam volna hogy igy odaragadvolt amelyiknek a ragaszto fele a memon maradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóhifi
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Házimozi haladó szinten
- Automata kávégépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Marcona Socket AM5-ös deszka érkezik a Maxsun gondozásában
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R7 3750H / GTX 1650 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged