- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
caviar
csendes tag
Most vettem egy Gigabyte 6600 GT-t. Nekem nagyon bejön, igaz nagy váltás volt, mivel egy Ti4200-ast cseréltem le. Már itt volt az ideje, de nem szidom a titániumot, mert megdolgozott az áráért....nem is rosszul. Olvastam valahol, hogy ez a 6600 GT széria olyan lesz, mint a Ti4200 széria. Nagyon el van találva!!!!
A 3D Mark 2005 1.00-val teszteltem a kártyát - a gépem egyéb főbb elemei az aláírásnál olvasható - és 1024*768-as felbontás mellett 2-szeres szűrővel - !!! nem használtam a vTuner2-tőt !!! (300 MHz-en nyomtam !!!) > ekkor még nem is tudtam, hogy mi az< 3489 pontot sikerült begyűjteni. Nos ennyi. Aki gondolkozik ilyen kártya vásárlásán, annak csak azt tudom, mondani, hogy megéri a pénz, hajrá!!!!
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óra topik
- Netflix
- Anime filmek és sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged