Hirdetés
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
asddsa
tag
Az ES2 -ben már van hátsó felfüggesztés, plusz az elsőt is jobbra csinálták.
-
asddsa
tag
EUNI ES808 -at tervez valaki venni?
-
asddsa
tag
válasz
b4lukapitany #26278 üzenetére
Jólérted... De DHL -es csomagok nem szoktam elveszni.
Felhívnám a helyedben a postát, hátha többet látnak... -
asddsa
tag
FYKI:
Október 16. -i projektor rendelés, EU Expresszel [TN].
Mivel lejárt a határidő, supportnak ír, alkudoznak, hogy nincs bizti, csak ennyit, meg annyit adnak vissza. (az utolsó ajánlat $150 volt $181.77 helyett.
Nyitottam egy paypal dispute -ot, az !!!utolsó napon!!! a GB felszúrta a TN -t, és a PP azonnal lezárta a dispute -ot, amit nem lehet újból megnyitni.
Nagyonszépen leírtam a dispute -ben, hogy van TN, de nemmozdul, írtam a DPD -nek,, stb.
Ezután, jómagyaremberhez méltan írtam a GB -nek, hogy jó elfogadom a $150 -et. ennek már két hete. Azóta várom a választ és a $150 -et.
-
asddsa
tag
Vonatos szallitast itt lehet trackelni...
-
asddsa
tag
-
asddsa
tag
A Paypalról ennyit:
Ha a GB felszúr a dispute mellég egy TN -t, simán kérdés és TN ellenőrzés nélkül zárják a claimot...
Vagy ha ellenőrzik, nem számít, hogy két hónapja nem változott a csomag státusza...De itt jön a következő érdekes dolog, a PP aztmondja egyezkedjek az eladóval, az eladó azt, hogy egyezkedjek a DPD vel, a DPD aztmondja, egyezkedjek a GB -vel.
A kör bezárult.
$181 helyett elfogadtam $150 refundot. Még nemtudom, hogy meg is kapom -e.
A PP buyer protectionnal eddíg nem volt problémám, de nagyot csalódtam most.Amiről szó van, ViviBright GP100A TN
A gimbal időközben megérkezett az országba, ezt jeleztem is mindkét helyen, hogy ne refundoljanak még véletlenül se, de ne is zárják a tiketet. TN
-
asddsa
tag
válasz
asddsa #24828 üzenetére
Update (eredeti ár: $181, első ajánlat : $70 refund, és most ez):
Dear Kovács,
Thank you for contacting our company. We are extremely sorry for this inconvenience.
As you haven't purchased any insurance during the check-out, we are sorry that we are unable to offer a full refund here.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here:
http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However, as you are a valued customer to us, by way of compensation and as a gesture of good will we would like to refund 120 USD to your original payment account.
Please note: For Paypal account holders; please allow up to 2 business days for the transaction to appear on your Paypal account. If you do not have Paypal account, please allow 7-14 business days.
Could you please confirm that we can go ahead with the refund?
We look forward to hearing from you soon.
Best Regards
JulianaAmúgy csak nekem furcsak, hogy nem jön e-mail arról, hogy válaszolt a support?
-
asddsa
tag
válasz
Tommmysun #24836 üzenetére
Azt mondjuk nem tartom fairnek, hogy nagyjából $2 biztosítást nem építenek bele eleve az árba, vagy a shipping díjba...
Most őszintén... 2 dolcsi Neked jelent biztosítékot? Mert nekem csak lehúzásnak tűnik. (nincs mögötte kötvény)
Meg érted, mondják azt, hogy túlvállalták magukat. De itt van 3000 pont, majd vásárold le, és az áru is megjön tutira.
Az összes kisértékű EU Expressz cuccom megjött, de ez a három
több mint $500... Az 1Z kezdetű, mondjuk EUTHXYH, de arról is jólenne egy böffentés, hogy leszkenneltük a vonatrarakás előtt...Ami angliában (vagy hol) dekkol egy Vivibright GP100 (okt 16), ami még el sem indult egy Zhiyun Smooth Q 3-axis Stabilization Gimbal (nov 15.), a vonatos meg egy EUNI ES808 (dec 3.)...
Ja és ne ígérjenek 15 - 25 munkanapot szállításnak.
-
asddsa
tag
válasz
wierra #24802 üzenetére
Kezd elgurulni a gyogyszerem, EU expresszes projektor, kethonapja rendelve, $190 ert....
Gearbest Customer Support At12/19/2017 05:28:11
Dear Kovács,We apologize with this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Resend the item upon repaying 50% of the order value.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 90 USD via PayPal.
Please confirm your shipping address again in this format:
Consignee Name:
Detailed Address:
City:
State (Province):
Postal Code:
Country:
Phone Number:2) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 90 USD to your original payment account.
Kindly let us know your decision.
Once again we apologize for any inconvenience caused.
Best regards,
Juliana
Gearbest Customer Service
-
asddsa
tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám.
Október 16. -án és november 15. -én rendeltem két nagyobb értékű dolgot ($180+)
Mivel nem magamnak rendeltem, kezd kellemetlen lenni, ha naponta kérdezik, hogy mi van.A support tolja a deadlineokat, de érdemi infót nem adnak.
A korábbi csomag miatt már ráírtam a DPD -re, de a feladóhoz küldtek.
Bemásoltam a ticketbe a mail tartalmát, ott megint 15 napot írtak, hogy kivizsgálják.
Van értelme nyitnom paypal dispute -ot? Mert karácsonyra kellett volna mindkét termék. Szóval mire ideér...Nem vagyok kezdő rendelős, de ezek most jól beszívattak.
Az Október 19 -én rendelt telefon pl 11 nap alatt ideért (nem EU raktárból).
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Íme, a Pixel Watch 4
- Tudományos Pandémia Klub
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elektromos autók - motorok
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- bambano: Bambanő háza tája
- Cipő topic
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9360 QHD+ érintőkijelző, 16GB RAM, 1024GB SSD, i7-7560U 2.4GHz - amerikai model
- Ryzen 5 4500 (6/12)
- Újszerű Logitech K360 vezeték nélküli billentyűzet - Magyar QWERTZ kiosztással
- Iphone 13 pro max 512gb független karcmentes eladó
- Lenovo ThinkPad E14 Gen 2 14" FHD IPS i3-1115G4 , 8 GB DDR4 , 256 GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest