Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
spiky03
veterán
válasz
2thletme2day #22595 üzenetére
Én soha nem írok oda annyit. Csak, hogy Good
És kaptam pontokat. -
válasz
2thletme2day #22595 üzenetére
-
AllTheBest
őstag
válasz
gabee64 #22597 üzenetére
Egy próbát megér, a magyar dpd-vel már pár hete beszéltem, ők nem tudnak semmit se a csomagról, én igyekszem mindent megtenni azért, hogy ne legyen rossz egyik félnek se, mert eddig csak jó tapasztalataim voltak a gearbest-tel kapcsolatban, csak végső megoldásként akarom bevonni a paypalt a dologba, a hétvégére való tekintettel holnapig várok a válaszukra, ha nem úgy válaszolnak ahogy azt én szeretném, akkor megemlítem a paypal-t, és ha erre se reagálnak semmi korrektet, akkor ténylegesen igénybeveszem a paypal szolgaáltatását
-
gabee64
újonc
válasz
AllTheBest #22586 üzenetére
Nálam ugyanez volt a helyzet, a paypal említésére rögtön adták a refundot. Amúgy a DPD neked semmit nem fog mondani, csak a feladónak.
-
spileraaa
senior tag
hasonlot erdemes kinabol rendleni ha igen tudok valami jot?
-
KamuMazsola
őstag
válasz
AllTheBest #22592 üzenetére
Lehet nem kell a PayPal-hoz fordulnod, elég lesz ha normális hangnemben válaszolsz nekik, hogy az 50%-os ajánlatuk számodra nem elfogadható és ha nem tudtok megegyezni, akkor a PayPal-hoz fordulsz.
-
AllTheBest
őstag
válasz
kinaicuccok #22590 üzenetére
Nem figyeltem, alapvetőnek gondoltam egy ilyen értékű rendelésnél, hogy a valamilyen módon benne van az árban a biztosítás.
Az üzenetem elküldöm nekik, jövő hét végéig még türelmesen várok, utána paypal, mivel itt most tényleg nem arról van szó, hogy késett a csomagom 2 napot és azért adják vissza a pénzem, hanem amit én eu express-szel rendeltem az még mindig kint rohad egy raktárban(vagy már valaki más használja vígan).
Volt már rá példa, hogy egy szivargyújtós töltő nem jött meg 3 hónap alatt, azt gond nélkül újraküldték ,eddig nagyon jó véleménnyel voltam róluk,...
-
vandor01
senior tag
válasz
kinaicuccok #22590 üzenetére
nekem bizti nelkul is szo nélkül kiperkálták a DPD által elhagyott (ellopott) tablet árát! valamint 2 rendelésem tunt el a 2év alatt a kb 150böl! azokat is kifizettek bizti nélkül
szoval rossz szavam nem lehet.... viszont most a 11.11 es kari elött minden rendelésemre a DPD-sre is kötöttem biztit.... csak hogy a piizemnél legyek itt a nagy felhajtasban -
kinaicuccok
csendes tag
válasz
"you haven't purchased any insurance during the check-out."
Itt van a lényeg, a GearBestnél biztosítást kell kötni ahhoz, hogy a postázás során felmerülő problémákat megoldják. Lehet ezen vitatkozni, hogy miért kell nyomkövetett csomagra biztosítást kötni, de ez van a szabályzatukban amit vásárlással elfogadsz. Gondolom nem pár dollárt akartál spórolni, hanem nem tudtad.
A paypal neked fog ítélni. Még van bőven idő a paypal reklamációhoz, várj még, hátha megjön! -
8zabi
őstag
válasz
PayPal biztos neked ítél, főleg hogy van tracking, ne a GearBest-tel harcolj, rögtön nyiss egy ügyet, holnap már komolyabban vesznek
-
AllTheBest
őstag
Egy kis segítséget kérhetnék azoktól akik harcoltak már a gearbest-tel?
Röviden: Vettem telefont eu express-szel, 2 hónapja utazik a csoamgom, 1 hónapja nem mozdult a dpd holland raktárából, a gearbest nagylelkűen(mivel én egy ,, valuable customer,, vagyok, hajlandó a felét visszafizetni a telefon árának.
Én ezzel nyilván nem vagyok megelégedve...Ez volt az utolsó üzenetük:
We apologize for this delay and sincerely regret to hear that you have not received your order.
After reviewing your order in detail, we have found that you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand that in such case we can only compensate you partially.The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Please review in detail our shipping and insurance policy in our terms and conditions here: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.htmlHowever, as you are a valuable customer, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1) Resend the item upon repaying 50% of the order value.
In this case we will send you an invoice to submit the payment of 88.62USD via PayPal.
Please confirm your exact shipping address in this format:
Consignee Name:
Detailed Address:
City:
State (Province):
Postal Code:
Country:
Phone Number:2) Partial refund to your original payment account.
In this case, we can refund 88.62USD to your original payment account.Kindly let us know your decision.
Once again we apologize for any inconvenience caused.Best Regards
Galia
Gearbest Customer ServiceHa én erre ilyen módon reagálnék az mennyire lenne hatásos velük szemben?
As i see all of the options are against me, since i lose a lot of money, which is not good. There is only 3 options that i could/would do:
1. I wait another week and let you try to get some informations about my package, and when will it arrive for me.
2.Get to PayPal Customer Service and let them try to get my money back from you.
3.You send back all my money, because as you mentioned you see me as a valuable customer.
A kérdés, hogy paypalon keresztül vissza tudom-e szerezni a pénzem?
-
Rászántam magam, hogy megírom az első review-em. Erre a pro-kontra résznél legalább 30 karaktert akar miközben a legtöbb helyen a "kontránál" annyi van, hogy "none". Akkor másnak nem kell 30 karaktert írnia?
-
ktamas76
csendes tag
A vásárlás értékelése 5 pont/10 cent. A termék értékelése is hoz néhány pontot (nekem 10 centes cuccra adott már 30-40 pontot/60-80 centet is). Tehát ha lesz olyan vásárlásod aminél be tudod váltania pontjaidat, akkor egy kis ingyenpénz. Meg ha szerencséd van akkor kapsz valami használható cuccot is
-
cidalain
veterán
válasz
vandor01 #22575 üzenetére
De manapsag a 10 centes biszbasz, ami alapbol annyi, nem eri meg pontgyujtes celjabol megvenni. 15 pont kaphato erte max, ami 30 cent. 20 cent nyereseg foghato rajtuk, 50 forint, viszont jelentosen nagyobb adminisztracios koltseggel jar. Varni a termeket, kicsomagolni, ertekelest irni, stb. Aztan a nyakadon marad egy valami
Amikornmeg lehetett kapni erte 140 pontot a duplazassal, na az kiraly volt. -
vandor01
senior tag
azt jelenti 10centet fizetsz érte ingyééé hozza a posta sok képet es vagány videot csinalsz a termékről és ezt a GB pontokkal jutalmazza akar 1-2 dollart is erhet a jutalom pont! szoval plusba jössz ki a storybol
na ezek a pontbaszok
én sem vagyok különb
regebben divat volt egyenként rendelni mert azert is kaptal pontott hogy bejelölted mikor kaptad meg! ez mind szép és jo csak a postat terheljuk a hulyeséggel azt aki meg komolyabban vasarolna tépi a haját mert varakozni kell a "fontos"-abb cuccra
-
ktamas76
csendes tag
Ha nem akarnak full refundot akkor paypal megoldja!
Egyébként meg a szerződési feltételekbe írják, hogy ha kifizetted, akkor már a Te problémád, de ez viccnek is rossz amíg olyan postával küldik akinél csak a csomag feladója intézkedhet, a címzett nem. -
maestro87
őstag
válasz
Tomi0703 #22568 üzenetére
Ezt már én se értem.
Mikor először refundolták, utána kérdeztem, hogy ezt most miért. A válasz az volt, hogy Back Order, nincs készleten, így több kupont nem is tud adni rá. Mondom jó, akkor adjon a rose-gold színre kupont, azt mondja az van készleten, tud adni, várjak holnapig. Erre másnap megint az aranyra adott 100 db kupont.Szerintem kérdezd meg, hogy lesz-e még készleten valamelyik szín és akkor azt megvárnád.
-
HornedReaper
senior tag
Ezt a jóárasított Windows TV boxot jó lenne valahogy megszerezni, nincs valakinek amcsiban ismerőse aki jön haza?
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Most ez a back ordered mit is jelent? Hogy beszerzés alatt?
Már másodszor rendeltem tőlük LeEco Le 3-mat. Elsőt másnap rögtön refundolták, mondván, hogy nincs. Pedig flash saleben volt 100 vagy 110 dodóért (én kuponnal vettem 80-ért). Utána rá pár napja megint megpróbáltam kuponnal. 1 hétig processing (még most is) majd nyitottak egy ticketet, hogy van 2 opcióm, refund vagy választok valami mást. Azóta nem elérhető az arany színű, rózsaszín arany viszont van.
Írtam nekik, hogy opció 3, küldjetek rózsa-aranyat. Erre visszaírják, hogy az back ordered. Pedig flash saleben még ez is van. Ilyenkor mivan? Eddig semmi gondom nem volt velük, de ez már kezd kiakasztani. -
13rainiaC
csendes tag
válasz
2thletme2day #22564 üzenetére
Mikor adták fel? Nekem az okt 19-én feladott luxemburgos csomagról 17trackbe nov 9-én került bejegyzés. Viszont utána 1 héttel, nov 16-án (tegnap) meg is kaptam.
-
2thletme2day
őstag
Tegnap este nyitottam egy ticketet az eltűntnek hitt Luxemburg postás Xiaomi 3G router miatt. Ma reggel válaszoltak és azt írták, hogy a deadline dec. 17 szóval csak várjak. Erre most pár perce kaptam értesítést telefonra a 17track appból, hogy egy bejegyzés érkezett a csomagról (célországba elküldve). Nem tudom, hogy a ticketnek van-e köze a dologhoz de jó lesz már ha valami lesz ezzel a csomaggal mert már nagyon kíváncsi vagyok a routerre.
-
bul07
nagyúr
-
mexel
veterán
Azzért a GB nem kapkodja ela csomagfeladásokat. Szinte ugyanazokon a napokon rendelt termékek a Geekbuyingról már kb félúton vanna a tracking szerint a GB még fel sem adta, nem található olyan tracking, vagy még csak éppen előjegyzett stádiumban van. Több terméknél is ugyanez a helyzet.
Azt lehet tudni az EU raktár számozás mit jelent, melyik raktár hol található? Pl EU3 , EU7 stb. Ezeknek külön oldaluk nincs? Egy közös van de azon nem nagyon lehet keresni.
-
-
13rainiaC
csendes tag
Valaki nem tud esetleg kupont Vkworld Z3310-re?
off:
Aki ilyet használ, tapasztalt hibát a híváslistával? Nekem nem menti a híváslistát... Sehol nem olvastam hasonló gondot, szóval gondoltam vennék egy újat -
Breki
veterán
A facebook csoportban nevét nem írom ki írták:
Ha már valaha is gondolkoztatok azon, hogy szeretnétek egy robotporszívót akkor eljött az idő. EU!!! raktárból elérhető számos iLife készülék. Így egy cent többletköltség nélkül, a GearBest szerint nagyjából 1 HÉT alatt megérkezik a csomag. #nincsaggódás #avámmiatt Ráadásul szereztünk kuponokat is, stb.
ott a 5-ös és 7-es van
3 és 10 dollárost kuponokkal.
De beszéltem a fearbest magyar facebook oldalával ő inkább ezt ajánlotta. (közben kiderült, hogy ő itt a házigazda
Van ezekről másnak is tapasztalata?
-
zeon.hu
nagyúr
A 11.11-én akciós tolómérőt feladták már valakinek?
-
-
blash
tag
válasz
Laci.M #22531 üzenetére
Én is jártam már így. Végül egy másik rendelésnél nyitottam ticketet, beleírtam az eredeti rendelésszámot meg ilyenek. Emiatt nem problémáztak, persze leráztak 50 ponttal, mert szerintük csak 45 nap vonatkozik arra, ha valami nem jól működik: Nitecore Tube erősebb módban villog. Annyira nem zavart, mert javítható, csak valahogy össze kell csavarozni, de még nem találtam olyan pici csavart, ami jó lenne bele.
-
Beni2360
félisten
Itt tart a P8 tablet.
-
bertokl
tag
válasz
tempera #22538 üzenetére
Én ezt találtam, lehet a többieknek lesz jobb. Lehet érdemes várni kicsit, lesz ez még olcsóbb.
Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch - ENGLISH VERSION RED
GBXH1031
$89.11 + EU Express: $10.20 -
tempera
csendes tag
Xiaomi Amazfit sport órát szeretnék rendelni! Találtam egy oldalt, lejárt kóddal 88 dollár. A kérdésem: Hol kell figyelni a kódokat? Ilyen 90 dollár alatt megis rendelném! Tud valaki kódot hozzá esetleg?
-
Shingen
addikt
Hali!
Hol tudom megnézni gearbesten mikori határidőt adtak meg a termékek érkezésére.
Kapott mailokba nem találom mint az ebaynél. -
hargitomi
tag
Sziasztok!
Van nekem egy Xiaomi hangszóró, amit még szeptember 26 körül rendeltem. Olvasgatva a fórumot a cjaham szállítási módhoz adott tracking numbert a sky56-on tudom követni, ott ez az üzenet vár:
2017-09-30 12:00:00 Pre-Check to HUNGARY
2017-10-06 10:13:21 Posting over the counter
2017-10-06 10:15:23 Dispatch to HUNGARY
2017-10-13 02:31:47 Transit out from HKG
2017-10-14 11:14:54 Dispatch out from transit airportVan magának a CJAHAM-nak is egy oldala (http://ww2.cjah.co/tracking), ott pedig a következőket látom:
Monday, October 9, 2017 8:53 PM Arrived at BUDAPEST airport
Sunday, October 8, 2017 12:52 PM Dispatch out from transit airport
Friday, October 6, 2017 6:08 AM Transit out from HKG
Monday, October 2, 2017 10:58 PM Dispatch to Hungary
Sunday, October 1, 2017 8:43 PM Posting over the counter
Saturday, September 30, 2017 6:28 PM Pre-Check to HungaryBár asszem nem kértem hozzá trackinget (buta én), szóval ez simán lehet csak vmi fake tracking szám?
Meddig érdemes még várnom a beérkezésig?Köszi előre is.
-
tempera: Tedd fel újra a kérdésed, ref linkes oldal nélkül.
-
Laci.M
senior tag
Sziasztok,
Más is járt már úgy, hogy nem tud ticketet/RMA-t nyitni? Már 4X próbáltam, de olyan mintha nem küldené el. Visszadob mindig a ticket főoldalára.
/A ticket tárgya: kb egy hónap használat után nem jó a mi band 2, nem kommunikál semmivel/
Köszi!
-
AllTheBest
őstag
2017.09.16-án adták fel a csomagot
Most írtam a holland dpd-nek, ha valami értelmes, megnyugtató választ adnak, akkor hagyom az ügyet, várok még néhány hetet, ha nem, akkor bár nem szeretem, de adok 2 lehetőséget a gearbest-nek, vagy ők adják vissza a teljes árat, vagy paypal... -
kcsa
veterán
Lásd a korábbi hozzászólásom.
-
Watcher45
tag
válasz
Gigant20 #22511 üzenetére
Nem lehet, hogy a sajátbanki tranzakció van elsődlegesre állítva a paypal fizetésnél és a vásárlási limited alacsonyabb mint a rendelésed ára. Próbáld meg a paypal oldalon visszaállítani, hogy a paypalé legyen az elsődleges transzfer és ne a saját bank. Hátha az kavar be.
-
blash
tag
válasz
TheMiller #22515 üzenetére
Egyes nemet bringa webshopok is elvileg dhl-lel szallitanak, csak idehaza mar a posta mpl viszi ki, vagy ha nem tudjak atadni, akkor a postan atveheto. Bar volt olyan, mikor ket reszben kuldtek a rendelest, amit penteken az mpl, masnap szombaton meg a dhl hozott.
A heten erkezett a dx-rol 8 darab 18650-es akku, s meglepodtem, hogy az mpl hozza, raadasul me'g fel is hivott a kapubol, mert nem vettem eszre, hogy ott var. Meg is jegyezte, hogy nem artana egy csengo.
Amugy ez jobban tetszik, hogy a postan at lehet venni, mint keresgelni, hogy vajon melyik szomszedra tudta ratukmalni (dpd), vagy ravenni, hogy delutan 6 utan hozzak (dhl, fedex). Vagy mint ismeros jart ugy par hete dpd-s csomaggal, hogy a kertben varta, sot a kovetes szerint mar ala is irta valaki...
-
Beni2360
félisten
Na ez a Lenovo P8 (TAB3 8 Plus) Tablet PC ma du 18 és 19 h közt szeretnék szállítani, még 72 cím van előttem. Lemondjam ?
-
Potrien
senior tag
Sziasztok.
Rendeltem ma egy xiaomi elektromos rollert és ezt kaptam szállítás megnevezésnél---EUTHXYH.
ez a vonatos, áfa,vámnélküli szállítás ugye? -
TheMiller
tag
Ezt futár hozza, de itthon valóban az MPL viszi ki a címre- mondjuk én azt hittem végig a DHL, de már mindegy
DHL oldalon míg be nem érkezik a csomag, itt tudod ellenőrizni a csomagszámod (CH********DE) megadásával. Utána a Posta honlapján, amikor beérkezett, de ezt írja a DHL oldala is, ha már ott tart a csomagod.
Én 11.14-n rendeltem (15-n adták fel), ma reggel küldték az országba a tracking szerint.
MPL is a magyar posta része, de csomagszállítással foglalkoznak, mint a DPD, DHL és társai. Nyilván a hatékonyságuk más kérdés.. -
amadeus11
senior tag
A Gearbestes profilomnál lévő "track your order" mennyire megbízható? Vasárnap rendelt Leeco teló már Amszterdamban lenne?
Nov 16, 2017 11:06:07 AM PST
Vagy ez csak a vevők megnyugtatására szól? DPD Uk-n még csak az van, hogy megkapták a csomaginfót. -
mexel
veterán
Az Eu 13 és EU 3 ból mindig baromi drága a szállítás, kb az áru duplája. Azt lehet tudni meylik eu raktár hol van?
Arra a fentebbi DHL packet számra tud valaki valamit az mi lehet? -
qqzs
őstag
trukkos ez az eu raktar jelzes szerintem mert volt mikor eu raktarat valasztva priority line euexpresz szallitas is jott. Szoval lehet elkezdtek elnevezni euraktarnak azokat amik tudnak igy jonni kinabol.
Most pl mobilt szurtem raktarra van mar EU 13as raktar is de pl eu5-ost nem latok -
mexel
veterán
válasz
PainKiller13 #22504 üzenetére
Én nem DHL-el rendeltem hanem unregistered airmail, azaz ingyen postával.
-
mexel
veterán
Rendeltem egy kütyüt EU5 Warehouse-ból ( ez hol van, honnan jön?)
Nem kértem trackinget csak sima unregistered airmailt. Azt írták 3-5 nap.
A megrendelés infónál viszont van egy tracking szám, ami CH-val kezdődik és DE -vel végződik. A keresős olyasmit ír rá hogy DHL packet.
Ez miféle csomag lesz?Közben most olvasom hogy az EU5 a cseh raktár lenne? Azt hol tudom kiválasztani hogy csak valamelyik EU raktárban böngésszek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- 92 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest