Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Kösz az infót! És hogy ment? Nekem is lassan el kellene kezdeni készülni rá, ha még ebben a félévben le akarom nyomni...
Viszont a szervezési és vezetési alapismeretek meglett, ennek örülök, még 1 töltelék tantrágyal kevesebb.
Holnap meg megyek batch filet írni, így jár az aki halogatja a dolgokat.
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- Dell notebook topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Beszámítás! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Apple iPad Air 5.Gen 64GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...