Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
orkester
üzenetére
Kösz az infót! És hogy ment? Nekem is lassan el kellene kezdeni készülni rá, ha még ebben a félévben le akarom nyomni...
Viszont a szervezési és vezetési alapismeretek meglett, ennek örülök, még 1 töltelék tantrágyal kevesebb.
Holnap meg megyek batch filet írni, így jár az aki halogatja a dolgokat.
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most néztem, hogy teszt rész már nincs, helyette van 37 batch fileos feladat, bohóckodás total commanderrel, virus buster, tömörítés, valami mail klienses feladat... Szóval nem valami nehezek, de azért inkább átnézem őket, szar lenne valami apróságon elcsúszni...