Hirdetés
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Hírértékűvé tette a Lenovo, hogy az ASUS támogatja a kézikonzolját
- Mobilhálózatokra szabott EPYC-kel ugrik az 5G-s homokozóba az AMD
- Kiemelt figyelmet fordít a biztonságra az MSI szélsebes SSD-je
- Kis híján zsebre vágható 2 az 1-ben gépet villantott a TENKU
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Holnap JAVA 1 vizsga. Elég beteg vagyok így biztos remek lesz. Van/volt pár tárgy, aminél kicsit túlzásnak tartom a követelményeket, köztük van ez is. Leginkább az utolsó 100 oldallal van problémám és ha jól tudom az a legfontosabb.
Számvitelt sem értem miért kell ilyen terjedelemben tudni, amikor van külön számvitel sáv is. Kicsit most magam alatt vagyok, már régebben is készültem erre a vizsgára, és az elmúlt 1 hétben sem csináltam mást, ehhezt képest tök esélytelennek érzem magam. Ettől a papíron forráskódolástól meg kiráz a hideg. Létezik olyan meló, ahol így kell csinálni?
Hasonló érzésekkel voltam az írásban adatbáziskezeléssel/SQL lekérdezésekkel is, de az mégsem ennyire összetett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Számvitelt sem értem miért kell ilyen terjedelemben tudni, amikor van külön számvitel sáv is. Kicsit most magam alatt vagyok, már régebben is készültem erre a vizsgára, és az elmúlt 1 hétben sem csináltam mást, ehhezt képest tök esélytelennek érzem magam. Ettől a papíron forráskódolástól meg kiráz a hideg. Létezik olyan meló, ahol így kell csinálni?
Hasonló érzésekkel voltam az írásban adatbáziskezeléssel/SQL lekérdezésekkel is, de az mégsem ennyire összetett.