Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Holnap JAVA 1 vizsga. Elég beteg vagyok így biztos remek lesz. Van/volt pár tárgy, aminél kicsit túlzásnak tartom a követelményeket, köztük van ez is. Leginkább az utolsó 100 oldallal van problémám és ha jól tudom az a legfontosabb.
Számvitelt sem értem miért kell ilyen terjedelemben tudni, amikor van külön számvitel sáv is. Kicsit most magam alatt vagyok, már régebben is készültem erre a vizsgára, és az elmúlt 1 hétben sem csináltam mást, ehhezt képest tök esélytelennek érzem magam. Ettől a papíron forráskódolástól meg kiráz a hideg. Létezik olyan meló, ahol így kell csinálni?
Hasonló érzésekkel voltam az írásban adatbáziskezeléssel/SQL lekérdezésekkel is, de az mégsem ennyire összetett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard 2,4GHz - 5GHz
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya, hordtáska
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 155.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Számvitelt sem értem miért kell ilyen terjedelemben tudni, amikor van külön számvitel sáv is. Kicsit most magam alatt vagyok, már régebben is készültem erre a vizsgára, és az elmúlt 1 hétben sem csináltam mást, ehhezt képest tök esélytelennek érzem magam. Ettől a papíron forráskódolástól meg kiráz a hideg. Létezik olyan meló, ahol így kell csinálni?
Hasonló érzésekkel voltam az írásban adatbáziskezeléssel/SQL lekérdezésekkel is, de az mégsem ennyire összetett.