Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
orkester
őstag
Holnap JAVA 1 vizsga. Elég beteg vagyok így biztos remek lesz. Van/volt pár tárgy, aminél kicsit túlzásnak tartom a követelményeket, köztük van ez is. Leginkább az utolsó 100 oldallal van problémám és ha jól tudom az a legfontosabb.
Számvitelt sem értem miért kell ilyen terjedelemben tudni, amikor van külön számvitel sáv is. Kicsit most magam alatt vagyok, már régebben is készültem erre a vizsgára, és az elmúlt 1 hétben sem csináltam mást, ehhezt képest tök esélytelennek érzem magam. Ettől a papíron forráskódolástól meg kiráz a hideg. Létezik olyan meló, ahol így kell csinálni?
Hasonló érzésekkel voltam az írásban adatbáziskezeléssel/SQL lekérdezésekkel is, de az mégsem ennyire összetett. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- 256Gb és 512Gb nvme SSD pack eladó
- AMD BLACK - Ryzen 7 7800X3D - RX 9060 XT
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- Apple MacBook Air Early 2020 i3 / 8GB RAM / 256GB SSD Hibátlan állapot
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Számvitelt sem értem miért kell ilyen terjedelemben tudni, amikor van külön számvitel sáv is. Kicsit most magam alatt vagyok, már régebben is készültem erre a vizsgára, és az elmúlt 1 hétben sem csináltam mást, ehhezt képest tök esélytelennek érzem magam. Ettől a papíron forráskódolástól meg kiráz a hideg. Létezik olyan meló, ahol így kell csinálni?
Hasonló érzésekkel voltam az írásban adatbáziskezeléssel/SQL lekérdezésekkel is, de az mégsem ennyire összetett.