Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
japex
csendes tag
Szia kilaci!
Nekem is hajszal pontosan 1 evr a gari lejarta utan ment tonkre a alaplapi vezerlo egyseg es nekem is egy MT de nem 6705, hanem 3418 van.
Tortent ez februarban. Elvittem aNotebookdoktor amator bandahoz, rendeltek bele uj egyseget 22ezret fizettem, ugy adtak vissza, hogy a toltest es halozatot jelzo ledek nem mukodtek es a pci slot csapoajto be volt csipve az illesztesnel es a haz be volt repedve. Ja es a bios figyelmeztetett, hogy nem jo az ido beallitas, mintha lemerult volna az elem a biosban.Ket nap utan ugyanaz a tunet eloallt. Vinyo, CD felporog, se kep se hang es ennyi. Utana siri csend. Visszavittem, sajnalkoztak, utana fel evig naluk volt, mire visszahivtak, hogy mehetek utana. Mukodott egy honapig, aztan ugyanaz a hiba megint. Neha viszont elindul, nem ertem mitol es aztan ujra elojon a hiba. Szedszedtem, a ledek mukodtek volna, de ezek az idiotak raktak ra valami ragasztoszalagot, azert nem latszodtak. Az elem a biosbol hianyzott. Most is arrol a geprol irok, nem merem visszarakni a csavarokat, nehogy holnap szet kelljen szednem ujra. Nagyon szepen muxik, nem ertem mi lehet a baja.
Esetleg, ha valakinek van tippje, hogy mi lehet, megkoszonnem.
Sziasztok.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kuponkunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- További aktív témák...
- Yoga Pro 7 14ARP8 14.5" QHD+ IPS Ryzen 5 7535HS 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Latitude 7420 14" FHD IPS (90% sRGB, 400nit) i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest