Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• captainnemo

senior tag

válasz waszabi07 #178 üzenetére

Én is úgy voltam vele mint te, hogy elsősorban nem sportóra kell, annak ellenére azért sportolok, de nem annyira komolyan egy profi garmin sportórám legyen.

Viszont az szempont volt fizethessek vele, lássam az üzeneteket, reagálhassak is rá, lehetőleg az egészet vagy minél többet, legyen hosszú üzemidő, továbbá azért legyen benne profi jó érzékelő a sport tevékenységekre, monitorozza az aktivitást. Legyen az óra szép, vízálló, lehetőleg egy stabil gyártó álljon mögötte.

A wear os órák egyből kiestek, mert ok ezek komoly okosóra funkcióval rendelkeznek, és a sport funkciójuk is elegendő, de az üzemidejük olyan mint egy apple watch-é. Azaz nagyon gyenge.

A fentiek miatt vettem egy venu 2 plus-t. A tudása elég is volt, de az üzemidő még mindig nem, mert nekem aod-al együtt kell kb. egy hét. Emiatt vettem egy komolyabb garmint aminek sporttudása igazából nem kell, csak a nagy üzemidő. Ez egy epix gen 2. Az igazság az, hogy persze nagyon jól is néz ki.

Viszont.

Láttam egy jó megoldást ami lehet nekem is működött volna. OnePlus Watch 3 amiben az a "truváj", hogy bár wear os-t futtat, de két proci van benne és amikor nem okosóraként van használva, akkor egy kisebb fogyasztású másodlagos proci fut. Ezen a módon kapsz egy igazi okosórát, de hosszú üzemidővel.

https://tesztarena.hu/premium-android-wear-os-okosora-hihetetlenul-olcson-durva-uzemidovel-es-meg-a-szivedre-is-figyel/

Hogy az üzemidő mennyire ténylegesen hosszú az kérdés, de izgalmas koncepció.

Új hozzászólás Aktív témák