Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
És többek...
Oké, de most én pl túrázáshoz egy böhöm nagy akksis kínai telefont használok, amikor mondjuk nem egy szép és dekoratív darab, főleg nem kecses, de ütés, por és eső álló, gyári bumper, védő üveg és brutál akksi (10k). 12 óra sot mellett még 70% akku marad. Használom még motoros túrákhoz is, mert kb sosem merül le és nem is féltem túlzottan. Az újabb rugged változatai pedig már 20.000 mah akksival szaladnak, az kizárt hogy ne bírná még ennél is tovább mindenféle szenzor, bt, wifi, 4g és bekapcsolt lcd mellett.
Szóval valószínűleg a selling point ezeknél a cuccoknál tényleg a sport vagy amatőr szint igénye lesz.[ Szerkesztve ]
-
MTB-re a telefon tuti nem ok. De outira nekem megfelel. A Garmin órám hiába tud elviekben egy hetet, ha aktív gps mellett 4 óra alatt lemerül. Nem beszélve arról, hogy az én tapasztalataim alapján tök mindegy melyik óra, melyik telefonnal, de valami ritka szarul kommunikál. Os-től függetlenül. Eddig volt órám tőlük 300 eurótól 600 euróig, de ebben mindegyik szar volt. Nem folyamatosan szar, hanem hektikusan, de az nekem kb. ugyanaz.
-
Ez így OK is, a telefont én sem használnám direktben erre. Viszont nekem praktikusabbnak tűnik egy olyan megoldás, hogy a kerékpárra kerül egy ilyen modul, ami csak annyit tud, hogy a telefonról kapott információkat megjeleníti, az összes többit meg a telefon HW (pl. GPS) és az app intézi.
Nyilván azért nem lehetne ennyi pénzt elkérni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Négy év után dobta csak piacra a Garmin az Edge kerékpáros komputerek új középkategóriás szériáját. Érdemes volt várni rá?
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- Gyúrósok ide!
- Politika
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
- ASUS ROG G513M - RTX 3060 - Ryzen 7 4800h - 32GB RAM - 6 hónap gari
- GAMER PC Eladó ! I5-12400F 1TB SSD 16GB DDR4 RTX4060 8GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest