Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
lewisfm
aktív tag
Azért a mai világban a nagy Garmin gondolhatna a rosszul látókra is. Én pl. remekül elvagyok szemüveg nélkül, amíg nem kell közelről ovasni, így csak emiatt kéne megvennem az 1040-e, pedig a kisebb 840 jobban tetszik.
Így az a helyzet állt elő, hogy egyelőre nem veszem meg egyiket sem.
Jelenleg van egy 130 Plus-om, ami remekül teszi a dolgát de csak verőfényes napsütésben tudom elolvasni a kijelzőjét és azt is csak akkor, ha 3 adatmező vagy kevesebb van egy adatlapon. Ez a 3 mező van kint: sebesség, pedálfordulatszám és pulzus.Enyhe szürkületben esélyem sincs elolvasni az adatokat, emiatt akkor már csak érzésre tudok edzeni, illetve hangjelzések tudnak némi támpontot adni.
Mondjuk a színes grafkis kijelző azért is lehet jó, mert tudtommal van olyan típusú adatmező, ami nem számokkal jelzi az értékeket, hanem mint egy analó műszer és színeket is használ az egyes sávokhoz.
Az egyértelmű, ahhoz nem kell szeműveg.
Ilyesmire gondolok:[ Szerkesztve ]
-
kalolaci
senior tag
-
kalolaci
senior tag
Üdv. Nemrég lettem a tulajdonosa, egy Garmin Edge 840-nek. Lehet valahol, a betűk méretét állítani?
-
Luser2000
addikt
Megint akciós a Hammerhead Karoo2. A nyári árakhoz képest most egy picivel drágább (kisebb az engedmény), de így is megáll 105eFt-ból, szállítással együtt.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
turbulencia8
őstag
Rengeteget gondolkoztam mostanában, hogy veszek egy nagyobb komputert, és leszerelem a telefontartót. Többször átolvastam a Garmin Edge 840 tesztjét, tetszett még a Wahoo Roam v2 is, de végül maradtam az IP67-es telefon és a kompakt Sigma Rox11.1 evo kombónál. Utóbbi tudása, pl. csiganyálas navigálása bőven jó túrázáshoz, szuper a radarkezelése, egyedül erdőben kell telefonos térképet használnom. A zsebemben szimplán zavaró a telefon, ha már úgyis nálam van, trekkinghez a legpraktikusabb helye a kormányon van. Országútira persze nem raknám ki.
-
Friczy
senior tag
Biztos ér, talán sokat is. De pl. a 1040 és a 1040 Solar közt jelenleg 60ezer Ft különbség van, és a napelem nélküli 1040 akkuideje is meglehetősen hosszú, több napig is el lehet lenni töltés nélkül. Így nekem biztos, hogy nem éri meg azt a plusz összeget, így is elegendő.
-
flash-
veterán
[link]
hát jó engem nem győzött meg semennyire sem -
Luser2000
addikt
Hogyan jutottál erre a következtetésre?
Hol van a határ a "semmi" és a "valami" között? (Egyéni preferencia).Az EDGE 840 nem rendelkezik napelemmel. A drágább, nagyobb verzió igen, itt pl. összevetik a nem napelemessel: https://www.youtube.com/watch?v=Y9aU5h7Mcvc
-
flash-
veterán
napelem semmit nem ér ezekben jól mondom ?
-
Friczy
senior tag
válasz Solar Eclips #114 üzenetére
Ez már kissé offtopic, de az Apple üzemórára ugyanannyira specifikálta az S5-öt, mint akár a legújabb S8-at. Mégis, amikor az S7 megjelent, kollégám, aki vett egyet (talán S6-ról állt át), azt mondta, hogy jelentősen tovább bírja.
Edzés és navigáció egyébként jelentős különbség - persze kérdés, hogy milyen edzés.
-
Friczy
senior tag
válasz Solar Eclips #111 üzenetére
Az Ultra kissé más kategória. A korábbi Apple Watchokhoz képest sokkal nagyobb az üzemideje. Régebbi Watchok ezt nem bírnák (S5 biztos nem, tapasztalat). Ismerősök szerint az S7 és S8 már jobb.
Garmin 1040-em van, tegnapelőtt jöttem haza Siófokról, egész napos út volt (kb. reggel 9-től este fél nyolcig, a GPS folyamatosan be volt kapcsolva, a nap végére a töltöttség 70%-os volt, 30%-ot esett mindössze.
-
Luser2000
addikt
válasz lsebestyen #90 üzenetére
Tegnap csináltam egy spontán Börzsöny ringet. 5 órán keresztül volt bekapcsolva a Karoo2, 40-ot merült. Tehát most is hozta a kb 8%/óra szintet.
(Ugyanennyi időre volt az AW Ultra edzés funkció is bekapcsolva, nem jelentett neki jelentősen nagyobb fogyasztást (1 nap kb felére esett a töltöttség).
-
Khelben
nagyúr
válasz Solar Eclips #108 üzenetére
És 5 órán keresztül ment a kijelző folyamatosan? Mert biciklin az a lényeg, hogy bármikor lenézek és látom, amit akarok, akár az értékeket, akár a navigációt.
-
Luser2000
addikt
válasz Solar Eclips #108 üzenetére
Azt nem tudjuk, hogy ő milyen Apple órára gondolt. Az egyes generációk között elég jelentős különbségek lehetnek (aksi kapacitás, energiamenedzsment, GPS technológia és így összességében az üzemidő tekintetében).
De én sem értek egyet a "global" kijelentéssel. Most Ultrát használok (előtte S7, majd S8 volt), 4 órás tekerést rögzítve sem zabálta fel a kapacitást (bőven bírta még a nap hátralévő részét, mint "sima" óra).
-
Luser2000
addikt
válasz Ladislaoca #100 üzenetére
Rögtön itt kérdeztél, vagy előtte kerestél is???
Van bőven lehetőség, akár a Garmin hazai honlapja:
https://www.garmin.hu/kiegeszitok2/kerekparos-kiegeszitok?page=7Amazon opciók:
https://www.amazon.com/garmin-edge-830-mount/s?k=garmin+edge+830+mount[ Szerkesztve ]
-
Rotyi
aktív tag
Facebook Marketplacen nézz körül, ha nem kell új. Pár darab mindig van.
[ Szerkesztve ]
Ami majdnem az, az nem az!
-
Khelben
nagyúr
válasz Solar Eclips #99 üzenetére
Majd próbáld ki. Amikor annó órát kerestem, azon bukott meg az Apple, hogy a tesztek szerint max 3 órát bírt mérni biciklizésnél.
-
Khelben
nagyúr
Aliexpress?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest