Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
hungeek
senior tag
aha........ valami a PH-n nem okééééé
-
hungeek
senior tag
biker: nálad hogy a picsában szerepel ez a dátum a hozzászólásodnál:
2002-10-25 21:23:05????? még csak 17:39 van!!! -
biker
nagyúr
na ez volt az első, és legnagyobb baj, visszaadtad...
én pl addig hajtottam a cserecuccot, amíg nem adtak mást, hiába kérték vissza :)) -
Ra3
őstag
az alkatrészcsere az meglett volna, de már azzal is bénáznak egy ideje, volt nálam egy cseregép is, visszakérték hogy meglkapom a sajátomat, aztán mégsem adták vissza, meg a cseregépet is elpasszolták valahová...szoval megy a keverés rendesen, kösz a tanácsokat, asszem ha ma nem jutok velük dülőre akkor felhivom a veszprémi FVF-et, aztán befenyitem vele a boltos csávókat :))))
-
Egon
nagyúr
Mondd nekik, hogy felhívtad a fogyasztóvédelmet, ahol is elmondták, hogy az 1997/nemtudomhányas kormányrendelet szerint (mondd azt hogy elfelejtetted...:D) 30 nap után kötelesek kicserélni a terméket egy másik ugyanolyanra vagy jobbra, vagy az eredeti vételárat visszaadni. Szerintem egy napon belül - így vagy úgy, de - el fogják rendezni...;]
-
Ploszi
senior tag
úgy emlékszem, ha 1 hónapon belül nem tudják megjavítani, új cuccot kell adni a hibás helyett
-
Ra3
őstag
kb két hónappal ezelött ledöglött az egyhónapos gépemben az alaplap, azóta volt nálam 2 hétre cseregép, hallgattam igérgetéseket, kifogást hogy szart kaptak vissza, meg sok minden mást, gépem még mindig nincs. Ma megint megyek hozzájuk (ez vidéki cég, kisváros), az érdekelne hogy szerintetek mit tehetek azon kivül hogy szidom az összes felmenőjüket, meg elmondom őket mindennek? Arra gondolok hogy van-e előirás arra hogy meddig lehet huzni egy garis javitást, van-e értelme a fogyasztóvédelmet emlegetni stb...szoval akinek van hasonló tapasztalata az mondja...:(
Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Motoros topic
- Óra topik
- Linux kezdőknek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- AOC C27G4ZXE Gaming Monitor 280Hz 1Ms
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Bontatlan LG UltraGear 32GX850A-B 3 év garival eladó!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÚJ T phone 3 Pro 8/256Gb
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest