Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Vettem tavaly egy hdd-t, amire a bolt pár hónap garanciát adott és utána halt be egy héttel a merevlemez. Nagyon sok szektorhiba keletkezett rajta, így lementettem az adatokat és félretettem és jó sokat szitkozódtam. Közben telt az idő és nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam vele van másik és működik rendesen szerencsére, de nem hagyott nyugodni a probléma.
Mondom veszek egy ugyanilyen merevlemezt és legaranciáztatom ezzel a hibással, így kapnék egy újat és megmaradna az új is. Meg lehet ezt oldani?
Nem írja ki valami program, hogy mikor volt használva a hdd? Elszokták küldeni ilyenkor valahova vagy rögtön számítástechnikai boltban adnak újat?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest