Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amazon Kindle
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre!
Vettem tavaly egy hdd-t, amire a bolt pár hónap garanciát adott és utána halt be egy héttel a merevlemez. Nagyon sok szektorhiba keletkezett rajta, így lementettem az adatokat és félretettem és jó sokat szitkozódtam. Közben telt az idő és nem foglalkoztam vele, mert úgy voltam vele van másik és működik rendesen szerencsére, de nem hagyott nyugodni a probléma.
Mondom veszek egy ugyanilyen merevlemezt és legaranciáztatom ezzel a hibással, így kapnék egy újat és megmaradna az új is. Meg lehet ezt oldani?
Nem írja ki valami program, hogy mikor volt használva a hdd? Elszokták küldeni ilyenkor valahova vagy rögtön számítástechnikai boltban adnak újat?Előre is köszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Google Chrome
- Milyen TV-t vegyek?
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
- További aktív témák...
- Sony 7.1 hangfalszett és Yamaha erősítő
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo ThinkPad T14 gen4 I L14 gen4 I P14s gen4 GYÁRI MAGYAR billentyűzet. ÚJ BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest