-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
xxxjjjkkk
senior tag
válasz
Turbolada II #15252 üzenetére
csak story:
én a sportdirectbe vittem vissza, a dunlop munkavédelmi bakancsot, 4 hónap után, azt hiszem a ragasztásnál ment szét, vagy mittudomén már, nem az a lényeg
mondta, hogy vásároljam le(épp nem volt kedvem baszakodni, a pénz visszával, meg amúgy is volt mit venni), és megjegyezte, hogy úgy tűnik, hogy ez a cipő nem bírja azt az igénybevételt, amire én használom, és válasszak másikat
köpni nyelni nem bírtam, nem akartam belefolyni, hogy ez munkára van, és méretre, tehát nem egy 60kg os gyerek cipőjét hordom.
Persze, azt a bakancsot is már cserélték 2h ónapos korában ugyan azzal a problémával.
Aztán vettem egy másik modellt, az bírta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Premier dátumot kapott az Anno 117: Pax Romana
- Metal topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L590 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440HQ(Fizikai 4x3,5Ghz)8-16GB,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,SSD
- Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,nVmeSSD,
- Acer 15,6",core i3,IntelHD+GT 940MX VGA,8-16GB RAM,SSD,szép állapot,W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest