Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Home server / házi szerver építése
- Bluetooth hangszórók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós kamerák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biznisz Elek
senior tag
válasz
HopeckoR #11525 üzenetére
Nekem volt amit elhúztak 1,5 hónapig. Akkor már morcos voltam, de az érveim jók voltak így kénytelenek voltak a pénzt vissza adni. 30. nap körül már te is írhatsz nekik egy felszólító levelet.
Turbolada II: De árultam
Illetve a bírói gyakorlat szerintem azért nem fedi a valóságot, mert a kereskedő részéről az is törekvésnek számít, hogy a beszállítóját 2-3 naponta keresi telefonon vagy e-mailen. Ez olyan mintha lenne egy 500.000-es tartozásod és te havonta befizetsz 20.000-et. Ez is törekvés
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Poco F7 Ultra 16/512GB Fekete színben. Dual sim
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Honor Magic7 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest