- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
válasz Exelsior24 #29088 üzenetére
Hát e szerint a teszt szerint nem is olyan rózsás az Y530-as hűtése.
Vannak ott 90 fok feletti Cpu értékek is rendesen, illetve órajel korlátozás is benéz az ablakon
-
Angel2014
addikt
Hasonló de ez a 730 -é..szerintem jóval vastagabb.
de szerintem nem a hűtés viszi el a korábbi verziókat..mondjuk az y520 nagyon gyenge...inkább a 7.genes procik a széria hibásak szerintem.
[ Szerkesztve ]
Csak a Weider ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
kenccsi
tag
Sajnos alá kell írnom, augban volt egy éves az Y720 asom, szervizben töltött eddig 1.5hónap+1.5hónap+1hét+3-5nap+most egy hete van megint épp ott, kitudja még meddig. Ha megígérik, hogy nem kell szervizelni soha, akkor viszont merem ajánlani.
(Hozzáteszem, nem a gép a hibás, hanem sajnos a szerviz olyan amilyen, kezdve azzal, hogy 1.5 hónap mire visszakapod, aztán mikor visszakaptad látod, hogy nem is javították ki a hibát, hazugságot állítanak a szervizpapiron, hogy javították, aztán akkor viheted vissza újra.. stb-stb és csak mennek a körök és a napok..)
[ Szerkesztve ]
-
echterion
nagyúr
A teszteknek igazuk van, nem a hűtés a gond azokkal. A gond ott van, amikről nincsenek tesztek, csak tapasztalatok. A garis "ügyintézés" miatt én nem ajánlok tőlük semmit. Nem egy példa van, iszonyat szopórollerekről itt is, meg más fórumokon is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest