- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bedepi
tag
válasz
echterion #103135 üzenetére
Igazából mindkettőtöknek igaza van. Eladóként én sem szeretném ha mindenféle indok nélkül küldözgetnék vissza, csak azért mert mert megtehetik. Nyilván ha hibás, vagy baj van vele, az más. Vásárló oldaláról, meg nem lehet mindenhez érteni. Viszont nagy értékű cuccnál, pl én is nézek róla videót. Nyilván, ha találok, mert az sem mindig olyan, hogy érdemben segítené a döntést. Itt a megoldás az lenne ami a gtx 10-es és az rtx 20-as széria idejében, még érvényben volt. A gyengébb kártya legyen max-q ami meg nincs fojtva, az meg a sima. Anno minden kártyának 1 tdp-je volt, és igen, ennek meg kellett felelni hűtés szempontjából is. A mostani káoszt pont az okozza, hogy úgy skálázhatja a gyártó tdp-t ahogy akarja, és ez az ami megnehezíti az avatatlanoknak a döntést. Néha a hozzá értőknek is. Lassan onnan tudod, hogy érdemes e megvenni az adott gépet, hogy van e benne vapor chamber hűtés. De ez még csak a felső szegmens kiváltsága, ott sem mindenhol. Itt a gyártókat kéne jól megszorongatni, mert az hogy egy pl. rtx 4050-et 35w-115w-ig lehet skálázni, az nettó átba.zás. Mert kívűlről ezt nem látod, és az árában sem biztos, viszont nagyon nem egyformán teljesít a 2 véglet. Itt ennyi lenne a megoldás. Ha ez újra így működne, szerintem mindkét oldal jobban járna.
Új hozzászólás Aktív témák
● A topikban hirdetni TILOS!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged