Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A Ti gondotokra nem tudok megoldást, de nálam ( MSI K7N2 Delta ILSR ) a C-Media 8738-as chippel szerelt kártyák nem voltak hajlandóak menni. Azt írta a gép, hogy a szükséges erőforrás ( I/O tartomány ) nem elérhető. Nem ütközött semmivel, csak eszerint az NForce 2 nem tudta neki megadni az erőforrást.
A problémát orvosoltam egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkarival, azóta is simán megy az őskövület kormányom vele.
Az egyik ismerős kölcsön adott egy Forte Media 801-el szerelt kártyát ( nagyjából C-Media 8738 kategória árban, bár nem tudom lehet-e még kapni ilyet ), azzal is ment.
Szal szerintem cseréljetek hangkarit!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garmin Fenix 7 Pro 47mm Sapphire Solar DLC(2027.07) + Garmin Titanium DLC szíj + Garmin Spark Orange
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest