- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steam Deck
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A Ti gondotokra nem tudok megoldást, de nálam ( MSI K7N2 Delta ILSR ) a C-Media 8738-as chippel szerelt kártyák nem voltak hajlandóak menni. Azt írta a gép, hogy a szükséges erőforrás ( I/O tartomány ) nem elérhető. Nem ütközött semmivel, csak eszerint az NForce 2 nem tudta neki megadni az erőforrást.
A problémát orvosoltam egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkarival, azóta is simán megy az őskövület kormányom vele.
Az egyik ismerős kölcsön adott egy Forte Media 801-el szerelt kártyát ( nagyjából C-Media 8738 kategória árban, bár nem tudom lehet-e még kapni ilyet ), azzal is ment.
Szal szerintem cseréljetek hangkarit!
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
up, mivel nekem is ilyen problémám van, csak nforce3-as dfi lapban, sajna nem tudom használni a gameportot az sb128-as hangkártyámon, ezt írja:
Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.
aki tud vmi megoldás az írjon ide avgy mélt vagy msn -
Kharesz
tag
szevasztok
Van egy creative SB PCI 128as hangkártyám, tipusa ct5803!!
MSI alaplapom van Nforce2-es. Találtam hozzá drivereket, a hang mükszik is de a creative játékport egyszerűen nem akar mükszeni!!!
Xp-m van SP2-es. Segítsetek létezik olyan driver amivel fel lehet ismertetni a gameportot???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged