- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu79
addikt
A Ti gondotokra nem tudok megoldást, de nálam ( MSI K7N2 Delta ILSR ) a C-Media 8738-as chippel szerelt kártyák nem voltak hajlandóak menni. Azt írta a gép, hogy a szükséges erőforrás ( I/O tartomány ) nem elérhető. Nem ütközött semmivel, csak eszerint az NForce 2 nem tudta neki megadni az erőforrást.
A problémát orvosoltam egy SoundBlaster Live! 5.1 hangkarival, azóta is simán megy az őskövület kormányom vele.
Az egyik ismerős kölcsön adott egy Forte Media 801-el szerelt kártyát ( nagyjából C-Media 8738 kategória árban, bár nem tudom lehet-e még kapni ilyet ), azzal is ment.
Szal szerintem cseréljetek hangkarit!
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
up, mivel nekem is ilyen problémám van, csak nforce3-as dfi lapban, sajna nem tudom használni a gameportot az sb128-as hangkártyámon, ezt írja:
Az eszköz nem talál elég használható erőforrást. (Kód: 12)
Ha használni akarja az eszközt, akkor a rendszerben le kell tiltania egy másik eszközt.
aki tud vmi megoldás az írjon ide avgy mélt vagy msn -
Kharesz
tag
szevasztok
Van egy creative SB PCI 128as hangkártyám, tipusa ct5803!!
MSI alaplapom van Nforce2-es. Találtam hozzá drivereket, a hang mükszik is de a creative játékport egyszerűen nem akar mükszeni!!!
Xp-m van SP2-es. Segítsetek létezik olyan driver amivel fel lehet ismertetni a gameportot???
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M4 2025 16GB 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest