Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gulupeti

senior tag

válasz gulupeti #5584 üzenetére

Miután leírtam ezt, rá három napra megtört a tavaly, még használtan vásárolt Xbox360 controller kábele, ugyanúgy, mint annak, amit előtte 9 évig használtam. :D Így tényleg váltani kellett.
    Volt egy kupomon az Emaghoz, így végül PowerA Spectra Infinity lett belőle. Eddig nagyon jónak tűnik, bár még csak pár órát használtam, az analógok jól működnek, az LB-RB mikrokapcsolói nagyon halkak, a D pad valami félelmetes pontos, a 360-asé ehhez képest egy nyegle, pontatlan sz@r volt :D, nem tudom szebben fogalmazni. A kábel vagy 3 méter hosszú, szép, szövetbe burkolt. Ami miatt még e mellett döntöttem, hogy a kábelt egy csatlakozó tartja a helyén, nem pedig csak szimplán az usb-c aljzat, így elvileg nem fog kicsúszni, kilötyögősödni, azt olvastam, hogy egyes vezérlőknél ez probléma szokott lenni. Valamint ennél a kábelnél nincs ilyen gumó (ferrit gyűrű talán) a controller felőli részen, szerintem a 360-as controllerek kábele épp emiatt tört meg mindkettőé, mert ez a gyűrű a súlyánál fogva lehúzta. A vezérlő felső felülete ilyen puha, soft touch borítású anyag, az alja az kemény műanyag. Az RGB világítás szép, testre szabható, ha valakinek erre van szüksége, én igazából nem emiatt választottam ezt, de tényleg nagyon csecse, mindenki megtalálja a számára megfelelő színkombinációt.
    Szóval eddig elégedett vagyok, idővel majd kiderül, hogy mennyire volt jó választás.

Új hozzászólás Aktív témák